6. maj 2011

Indkøb af sommerblomster.

Et par dage hvert forår holder vores lokale ABC Lavpris forretning et stort sommerblomster salg. De står udenfor butikken og sælger blomsterne til fornuftig pris.

Jeg havde glemt, at de startede salget i går, men til alt held var de planter, jeg havde planlagt  at købe ikke udsolgt. Det blev et ret behersket indkøb i år, for jeg har jo så mange planter stående i drivhuset :-)

Der er indkøbt 2 hvide bacopa, 2 blå bacopa, 20 lobelia, 10 spanske marguritter, 3 lyserøde pelagonier og en bakke porrer. De 3 mørke pelagonier købte jeg på planteskolen sidste weekend.

I morgen skal jeg igen på planteindkøb. Der er plantemarked på Agersbøl Gods, Ny Agersbølvej 25, i Lindved ved Vejle fra kl. 10 - 13.

5 kommentarer:

 1. Måske ses vi. Jeg har pakket bil og kommer med et par kasser planter. :O)

  SvarSlet
 2. Ja her kan jeg godt blive lidt misundelig, det bliver lidt for dyrt med færgen, hvis jeg skal af sted hver weekend, så jeg må trøste mig med, at så sparer jeg de penge.
  God tur

  SvarSlet
 3. Måske ses vi ved Agersbøl Gods! Jeg skal afsted med min søde have-nabo-veninde. Vi var også afsted sidste år, hvor jeg havde de to store med (og Laura i maven) men i år vil vi selv afsted, så jeg har "fået fri"!
  Hej fra Line

  SvarSlet
 4. Dejligt ser det ud.
  Hvor er I heldige sådan at skulle til plantemarked. Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Tillykke med de nye dejlige planter. God tur på godset, spændende hvad du kommer hjem med derfa.

  Ha' en dejlig dag :-)

  SvarSlet