29. september 2011

Det blev ikke til noget salg denne gang.


Der har været en og se på huset i denne uge, men vi får vist lov at beholde huset lidt endnu. Den evt. køber mente, der skulle laves for meget for at falde i vedkommendes smag - fair nok, men jeg har det lidt underligt med sådan en melding, fordi billederne der er lagt på boligsiden, egentlig ret godt viser, hvordan huset ser ud både ude og inde. 

Personligt er jeg den type der på forhånd har meget klare kriterier til, hvad jeg forventer af et hus/grund, og ved hvad jeg ikke vil have. Derfor nærstuderer jeg plantegning, billeder, salgsopstilling, ja alt lettilgængeligt materiale inden vi tager stilling til om det er værd at bruge både vores og andres tid på en fremvisning.

Ud fra en tidligere snak med ejendomsmægleren kan jeg forstå, at det bestemt ikke er alle, der på forhånd har læst/set hvad der er om et hus inden de bestiller fremvisning - måske er det bare mig der går alt for struktureret frem???

4 kommentarer:

  1. Det var en skam, spild af tid må man sige. Nogen er bare nysgerrige tror jeg, og så generer de sig ikke for at spilde folks tid for at få nysgerrigheden stillet. Bedre held næste gang.

    SvarSlet
  2. Der skal nok komme nogen, som synes om huset. Det ville dog være skønt, hvis det skete snart, for jeg vil jo brænde for at komme til flytten, når vi overtager huset, men bliver selvfølgelig boende til vi har solgt.

    SvarSlet