17. september 2011

Det var den drivhussæson.


Endnu en sæson med drivhuset er ved at være til ende, og jeg har fjernet næsten alle planter fra huset. Det er lidt vemodigt at sommeren er ovre, men også underligt at tænke på, at det var sidste gang, jeg har dyrket agurker, tomater m.m. i det drivhus, som jeg er så glad for. Nå pyt, sådan vil det jo være, når vi har truffet et valg om at sælge. Jeg får sikkert et nyt drivhus igen om nogle år, og jeg glæder mig vildt til, at vi får solgt vores hus, så vi kan komme i gang med at få indrettet hus og have det nye sted :-)

Årets sidste høst fra drivhuset, lidt tomater, agurker, chili og en grøn peber. Der er også plukket en skål grønne tomater, som skal syltes :-)
Peberplanten fik lov at blive stående, den har det fint, og der er stadig en del frugt på den :-)

Pelargonierne har fået mere plads, og står stadig i huset og pryder :-)

10 kommentarer:

 1. ....ja det er lidt vemodigt når de sidste grøntsager høstes ind og efterårssyslerne begynder. men ofte tænker jeg nu alligevel: - hvor er det godt vi bor i et land med fire årstider......det er skønt med forventningensglæde hvert forår og planlægning af næste sæson i løbet af vintermånederne :0)

  Krydser stadig fingre for et hurtigt salg

  Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg er altså ikke helt klar til at tømme drivhuset, men det lakker bestemt mod enden for denne sæson.

  Kan sandelig godt forstå det er lidt vemodigt, men der bliver helt sikkert nok at rive i til foråret i det nye hus. Jeg X'er fortsat for snarligt salg.

  SvarSlet
 3. Ja, det er ved at være slut i drivhuset. Hos os er det min mand, der passer drivhus, og han har faktisk også tømt i dag.

  Fin høst du har haft hen over sæsonen.

  Forstår godt din vemodighed, men du skal da helt klart have et STORT drivhus, der matcher den gule landbo-idyl.

  Ulla

  SvarSlet
 4. Jeg er også startet med efterårssæsonen i drivhuset, men i første omgang kun én tomat, som var færdig grundet gråskimmel.

  Det er lidt vemodigt, at det allerede er efterår og tid til at pakke sammen - jeg synes slet ikke, at jeg er klar til det. Men vi mangler jo også sommeren!

  Ja, det må være mærkeligt at tænke på, at det var sidste gang med tomater i det drivhus. Men heldigvis venter der jer et dejligt nyt eventyr forude :-)

  SvarSlet
 5. Jesień idzie, smutno, ale poz zimie znów będziemy zachwycać się nowym sezonem :)

  Pozdrawiam
  Grzegorz

  SvarSlet
 6. Ja, det lyder da lidt vemodigt. Kan man ikke tage sådan et drivhus med sig?

  SvarSlet
 7. Signe det vil vist være lidt for omfattende at pille det drivhus ned med de store gennemgående vinduer, der er sat fast med silikone. Den står også på en støbt sokkel, som i givet fald skal fjernes, så den må hellere blive stående.

  SvarSlet
 8. Ja vemodigt det må det være, men jeg tilslutter mig Dorthes kommentar, godt vi har 4 årstider, så vi kan glæde os hele vinteren til forårets komme.
  Krydser også fingre her for et snarligt salg.

  SvarSlet
 9. Ja, jeg synes også, det er vemodigt. Man kan se det på haven nu, at det er ved at være efterårsagtigt. Det er et dejligt drivhus. Jeg håber I bliver rigtig glade for det nye sted og at I får solgt godt.

  SvarSlet
 10. Ja, sådan en sommer går alt for hurtigt. .jeg synes ikke det er så længe siden vi skrev om hvad vi skulle så og plante. Jeg forstår godt dine tanker vedrørende dit dejlige drivhus men som du siger bliver der jo også spændende at prøve noget nyt:-. Ha en rigtig dejlig søndag.

  SvarSlet