20. september 2011

Klokkerankerne.


Jeg har efterhånden vist billeder af mine klokkeranker mange gange, men det er som om kameraet bliver draget mod de skønne blomster den ene gang efter den anden. Igen er der hoppet nogle klokkeranker i kameraet, og de er da helt fantastiske.


7 kommentarer:

 1. Hej Vivik. Sikke et blomsterflor. Jeg er virkelig imponeret. De er så flotte. Mine gule blomstrer endnu, men der er overhovedet ikke hverken knopper eller blomster i de blå! Du må virkelig huske at nyde det så længe som overhovedet muligt!

  SvarSlet
 2. Hej Vivik, du har ret, jeg har det fuldstændig på samme måde, har også temmelig mange billeder;) men den er også helt fantastisk, og en helt utrolig vækst på bare en sæson! Dem jeg har i potter er dog holdt op med at blomstre, 2 af dem slet ikke.

  SvarSlet
 3. Ja de er meget flotte klokkerankerne. Jeg har ladet mine gro op i træer, så jeg har ikke haft så stor succes som dig, men lige nu er der blomster højt oppe i toppen af en røn, så jeg må have nakken godt tilbage for at se dem :-)

  SvarSlet
 4. For et nyydelig skue!! så heldig du er som har fått en så fantastisk blomstring:) Mine hvite blomsrer nå, men de lilla står med bare knopper. Jeg håper jeg får se disse lekre blomstene slå ut før frosten tar dem. Klem Ellen

  SvarSlet
 5. De er da et sikkert hit, de klokkeranker. Jeg skal også have dem næste år. Det er næsten ikke til at forstå denne enorme blomsterpragt og plantemængde ud af et enkelt frø.

  Flotte billeder!

  Ulla

  SvarSlet
 6. Fantastisk. Jeg liker disse sommerblomstene, men aller mest for det fine bladverket:)

  SvarSlet
 7. tjaaa. det er jo' også nogle flotte blomster den har ;)

  SvarSlet