19. september 2011

Omkring havebassin og stendige.

Det er meget hyggeligt at gå en tur ned af stien til skov og surbundsbedene, som jeg har en stor kærlighed til.

Jeg har mange forskellige planter i stendiget bag havebassinet.

Her kan i se, hvor jeg er kommet til på min rengøringsrunde. Rengøringen er ofte blevet afbrudt p.g.a. regn eller våd jord. Trillebøren er allerede fyldt med vand, siden jeg sidste var i gang derude.

Der er med årene blevet ret frodigt rundt om bassinet. Bemærk lige den lille azalie midt i billedet.

Ret dejligt med efterblomstringen på den her midt i september.Troldel med sine flotte høstfarver, den skal vist også graves op og med ud i vores nye have.

Det er med at nyde vores bassin så længe vi bor her, for der går nok et par år, inden vi får etableret et bassin i vores nye have. Der er ideer på bordet til, hvordan et nyt anlæg med bassin skal/kan blive. Det bliver vist et lidt omfattende projekt, men forhåbentlig superflot ;-)

4 kommentarer:

 1. Dejligt stendige I har - der er rigtig mange forskellige elementer i jeres have. Jeg er sikker på at I nok skal få lavet en super spændende have det nye sted.

  Sød azalea - jeg har den også, men ikke med så stor efterblomstring.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Skøn stemning :-)
  Jeg glæder mig altså også helt vildt til at følge alle jeres nye projekter i den nye have. Selvom det er skønt at nyde alt det, der er mere 'færdigt' og vokset til, så er der en helt særlig magi ved at gå og planlægge og skabe nyt. Det skal nok blive rigtig, rigtig godt :-)

  SvarSlet
 3. Vakre høstbilder fra hagen din. Den azalien blomstrer også her på høsten. Etterblomstringen på busker og stauder er ekstra vakker, synes jeg. Det må være litt vemodigt å skulle forlate den vakre hagen din..

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarerne :-)

  Ulla du har ret i, at der er en del forskellige elementer i vores have. Jeg vil så gerne have lidt af det hele, men det kniber jo med pladsen, håber jeg får plads nok til alle mine planer det nye sted ;-) Jeg får 5043 m2 at muntre mig på, så der er vist arbejde til en del år, lige noget der behager mig :-)

  Signe, jeg elsker at tegne og anlægge have :-) Selvfølgelig er det skønt, når planterne er vokset lidt til, men for mig er proccesen heldigvis også meget vigtig :-)
  Der kommer sikkert til at gå år, før det rigtigt ser ud af noget. Et lille bed kommer ikke til syne af meget på den grund, men vi tænker på alle de små glæder, vi kan få undervejs :-)

  Parkvegens Hageglede, jo det er lidt vemodigt, men lige så snart jeg går i gang med den nye have, vil det heldigvis være det, der fylder i mit liv :-)

  SvarSlet