29. september 2011

De nye anlægsgartneres svendeprøver :-)

I går var vi til åben hus arrangement ved AMU syd i Ribe, for at se de nye anlægsgartneres svendeprøver :-) Der var 4 hold med 2 personer på hver i år, og det var 4 meget forskellige haver, der er blevet lavet her de sidste 3 uger, rigtig spændende :-)) 
Godt at følge lidt med, for i 2014 skal jeg gerne være en af dem, der står og viser et projekt frem - glæder mig ;-)


Jeg synes i skal se med :-) Der kommer en beskrivelse (klik evt. på billederne for at få dem lidt større) og tegning af hvert projekt, derefter billeder.


1. Projekt
2. Projekt
3. Projekt


4. Projekt

 

6 kommentarer:

 1. Det ser flot ud, sikken et arbejde. Der er brugt mange fliser i alle projekterne.

  SvarSlet
 2. Ja, men en anlægsgartner skal bl.a. vise, at han/hun kan lægge fliser m.m.
  Jeg har fået fortalt, at kriterierne var, at der skulle være en niveauforskel i anlægget på min. 50 cm, og at hver person havde max. 5000,- til materialer. Altså er der materialer (sten, planter m.m.) for max. 10.000,- pr. anlæg, så det handler også om prisberegning og man skal jo også vide, hvad man kan nå på de 3 uger.

  SvarSlet
 3. De er godt nok dygtige, de elever. Hold da op. Noget af det måtte de da godt komme og lave hos mig, sådan for sjov :-)
  Det bliver spændende når det bliver din tur.

  SvarSlet
 4. Ja det bliver rigtig spændende, udfordrende og sjovt, men sikkert også en hård procces. Glæder mig til det :-))

  SvarSlet
 5. Får svendeprøverne lov at stå en årrække eller nedbrydes de kort efter ? Det kunne jo være spændende at se hvordan de udvikler sig, men det ville jo nok kræve at nogle vedligeholdt dem.
  Henrik

  SvarSlet
 6. Henrik, de plejer at blive pilet ned i løbet af vinteren. Området skal jo bruges igen til næste år. Skulle alle anlæg blive stående, ville der i løbet af få år være et uoverskueligt antal små haver, her tænker jeg både pladsforhold og pasningsmæssigt.

  SvarSlet