25. februar 2013

Belægning ellipseformet II

I fredags havde jeg et indlæg om en påbegyndt ellipseformet belægning se her.


I dag blev belægningen færdig.


Her ses midten af belægningen.
Der er en del tilskæringer. De mindste stykker er så små, at de ikke holder normstørrelsen, men i sådan et arbejde kan det blive nødvendigt at afvige fra normerne, da fugerne også skal holde sig under et bestemt mål ;-)

Vi er gået i gang med tegninger og beregninger til næste projekt, hvor materialerne er palisadestolper og betonsten, som dem der er anvendt i ellipsen.

10 kommentarer:

 1. Kære Vivi,
  Det er et enormt spændende projekt I er i gang med. Jeg glæder mig til fortsat at følge jer i processen.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt bestemt en spændende læreproces, og jeg deler gerne billeder af vores projekter her på bloggen. Håber det kan give lidt inspiration.

   Slet
 2. Det ser flot ud, spændende at se det næste projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er godt i gang med projektet, men jeg venter med et indlæg, til arbejdet begynder at syne af lidt mere end det gør i dag.

   Slet
 3. Det ser knagme godt ud :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 4. Det ser vist helt i orden ud, kan godt se det må være svært at holde forbant og symmetri, men øvelse gør mester er vel tanken med de mange krævende opgaver I får.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et kursus, og dermed helt klart en læreprocces. Der er mange ting at tage højde for, med det vi arbejder med. Mere og mere sætter sig heldigvis fast på rygraden, men der bliver naturligvis hele tiden lagt nye udfordringer ind i opgaverne, så der løbende er noget nyt at forholde sig til ;-)

   Slet