16. februar 2013

Vintergækker og loppefund


Der står vinter på kalenderen et par uger endnu, men jeg synes så småt, jeg kan begynde at mærke, der sker noget, som indikerer at foråret nærmer sig :-)
I dag har temperaturen sneget sig op over frysepunktet, og der har næsten ingen vind været. Dagene er blevet længere, fuglene er begyndt at synge og vintergækkerne myldrer op af jorden.


Vintergækkernes blomster er godt på vej, selvom der går lidt endnu, før de folder sig helt ud.

I formiddags kørte vi en tur til Tørring Antik- og kræmmermarked, for at se den stand mine forældre har der.
Jeg fandt denne gamle ølkasse på markedet, den kom med hjem, og står nu som en lille reol.
Jeg elsker gamle ting, og kan godt li´ at gå på markeder og i genbrugsbutikker. Det er dog langt fra hver gang, der bliver slæbt noget hjem, men engang imellem finder jeg selvfølgelig noget, som falder i min smag, og som der kan findes en plads til.

14 kommentarer:

 1. Ja der sker virkelig noget derude nu, jeg er lige kommet ind efter at have nusset udenfor med lidt ompotning og en kikkerunde i haven. Så kan man rigtig mærke hvordan foråret trænger sig på. :o)
  Et skønt loppefund du har gjort, det er herligt når man finder den slags ting med sjæl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt, at du har været lidt i haven i dag :-)
   Jeg elsker at gå og lede efter ting, som ikke står i hvert andet hjem :-)

   Slet
 2. Hej Vivi.Jeg har lige meldt mig som fast læser hos dig.Og har også lige lavet et indlæg med lidt loppefund.Dejligt hvis man kan gøre et godt fund.God aften til dig Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er meget velkommen som fast læser :-)
   Det er helt bestemt godt med gode fund, men der kan være langt imellem dem. Ofte er ting jeg går og ser efter, ikke dem der er flest af, og slet ikke til den rigtige pris ;-)

   Slet
 3. Ja foråret er på vej og fuglene synger, det er en begyndelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv de mindste tegn på forår er værd at glæde sig over :-)

   Slet
 4. Skønt med små forårsbebudere. Det er en lækker kasse, du har fået fingre i. Sådanne skønne ting med patina, bliver jeg også forlibt i !! Det er en fin reol....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja forårsbebudere er noget af det bedste :-)

   Slet
 5. Ja det er ganske vist - snart er det forår :o)
  Jeg er vild med de gamle ølkasser, jeg synes bare ikke de er nemme at finde... eller også kigger jeg ikke de rigtige steder ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes heller ikke det er så ofte jeg ser de gamle ølkasser, men engang imellem har man jo lov at være heldig. Det er i det hele taget aldrig til at vide, hvor der står spændende ting - lige pludselig er de der bare :-)

   Slet
 6. Ja, uhhh der er meget at glæde sig til. Det bliver dejligt for jer at skulle opleve alt det nye fra tidligt forår....men sikke meget der er sket allerede! - Smuk kasse, den havde jeg også købt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for endelig at få en hel havesæson, hvor vi bor her, så må vi se hvor meget det kommer til at rykke i år ;-)
   Lige for tiden er vi i gang med at fælde, det der skal væk, og selvfølgelig rydde op efter fældningerne, det tager lidt tid.

   Kun tiden kan vise, om vi får alt fældet inden sommer, eller om vi skal have efteråret med, før vi er klar til at bestille en entreprenør til at grave rødder op, og fræse de områder af haven der bliver rodet rundt i. Når vi engang når dertil, så kommer der til at ske en masse, for så starter opbygningen af haven for alvor, men først det grove - derefter det sjove ;-)

   Dejligt at læse, at jeg ikke er den eneste, der har en svaghed for gamle ting.

   Slet
 7. Ja det er dejligt at se tegn på foråret er på vej :0) Her myldrer vintergækkerne også op - men for dælen hvor er det koldt - mon du arbejder udendørs på dit kursus, eller får I lov til at gå indendørs - brr det håber jeg for jer ;0)

  Fed kasse du har fundet - den havde jeg også nappet med hjem ;0) Da vi overtog Gården her, var vi så heldige at der stod en del gamle frugtkasser - dem er jeg også glad for..

  Rigtig god aften til dig
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kurset foregår hedigvis indendøre. Vi arbejder i en hal, hvor der er nogle store sandkasser. Altså har vi ikke den kolde vind, så det kan lade sig gøre, at arbejde sig til varmen.
   Forstår godt du er glad for de gamle frugtkasser de forrige ejere efterlod sig :-)

   Slet