5. oktober 2011

Sådan ser vores nye have ud fra oven.

Vi glæder os helt vildt til midt i november, hvor vi får adgang til vores kommende hjem. Jeg glæder mig mindst lige så meget til at kunne nærstudere haven, altså det lidt have der er på nuværende tidspunkt ;-)

Jeg har været inde på Google maps og finde hus og grund, hvor man kan se det hele lidt fra oven. Hele læhegnet hører med til grunden, og der er ialt 5043 m2, der bliver vist noget at rode med de næste mange år :-))

Det er som sagt ret begrænset, hvad der er ud over græsplæne (den er heldigvis holdt pænt klippet) og læhegn, men et bed ved terrassen og et langs huset ud mod havesiden er der da :-) 
Gårdhaven foran huset ser også fornuftig ud, selvom den ikke er specielt spændende (endnu) .

En lille "ø" i plænen med træer/buske, og til venstre i billedet ud mod vejen en lille "mini skov". Begge dele noget, som ikke er blevet plejet.

Der bliver virkelig noget at tage fat på, men det er heldigvis forholdsvis nemt at gå til :-)) Kan næsten ikke vente ;-)

12 kommentarer:

 1. Hej. Et stort tillykke med den store have. Jeg kan godt forstå, det kribler i hænderne. Der er jo muligheder for alt i jeres nye hjem. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i det. Hvor er det spændende, at haven "ikke er mere beplantet" for så kan du jo få det lige som du vil have det. Det kan jeg godt forstå, I glæder jer til.

  SvarSlet
 2. Hvor bliver det vildt spændende for jer. Sikke en masse plads at kunne udleve sine drømme på. Stort tillykke. Kan knagme godt forstå I glæder jer :-)

  SvarSlet
 3. For søren det må være svært at vente og kan godt forstå, at det kribler vildt for at komme igang - heldigvis er den længste ventetid overstået!
  Der kan godt nok være plads til rigtig meget på sådan en stor grund - herlige muligheder :-)

  SvarSlet
 4. Uha-uha... er du klar over hvor mange af os havebloggere der også flytter ind i den have...?? Sikke da et held at haven mest består af græsplæne og ikke vildnis der først skal bekæmpes ;o)
  Glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå at du glæder dig. Jeg er misundelig, bare det var mig der havde en så stor have ;-)

  Det bliver spændende at følge med i forvandlingen af haven.

  SvarSlet
 6. Der er ikke ret længe til november, men for dig er der meeeget længe, det kan jeg godt forstå.
  Jeg kan godt lide det lille endnu, ingen tvivl om, at det bliver sååååååå flot og spændende at følge med i.

  SvarSlet
 7. Det bliver helt sikkert utroligt spændende for dig at komme i gang i den nye have. For pokker, så mange kvadratmeter - det er jo den rene luksus, men også hårdt arbejde indimellem :)

  Glæder mig til at følge med - mon ikke der bliver basis for lidt "åben-blogger-have" på et tidspunkt?

  Ulla

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde kommentarer.
  Ulla, der skal nok blive åben have engang, men har ikke forestillet mig at "stresse" med at få haven lavet. Der kommer sikkert til at gå nogle år, inden det begynder at se ud af noget på så stort et areal ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg kan sandelig godt forstå hvis du synes at tiden må gå lidt hurtigere. Det bliver rigtig spændende med den nye have.

  SvarSlet
 10. Så spennende! Det ser såå herlig ut:) En skjønn skjønn plass:) Klem Elllen.

  SvarSlet
 11. Der er dejlig mange m2 at arbejde med - jeg forestiller mig at det kværner i dit hovede:)

  SvarSlet