2. september 2016

Krans af sommerblomster

Jeg har via bloggen stiftet en del nye bekendtskaber, og i dag havde jeg besøg af en af en skøn kvinde, jeg har lært at kende på den måde.
Jeg havde for noget tid siden lovet, at jeg ville lære hende at binde en krans.

I dag var så dagen, hvor vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag ved køkkenbordet, hvor vi bandt kranse af nogle af de sommerblomster jeg har i haven.

Kransen her har jeg bundet, men min gæst havde bestemt også flair for binderi, så hun kunne med god grund være glad og tilfreds med det første forsøg ud i kransebinderiet :-)


Jeg plejer ikke at binde kranse, som skal ligge og suge vand, så jeg er noget spændt på, hvor længe den kan holde, men lige nu er den i hvert tilfælde smuk.

Kransen er bundet på hegnstråd, og der er brugt:

Cosmos
Kæmpe verbena
Sommerasters
Zinnia
Dahlia
Lathyrus
Geranium
Dildskærme
Løv fra aspargesplanter


8 kommentarer:

 1. Ja det er en flot krans, jeg kunne også bruge et kursus, men du bor lidt for langt væk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke der er nogen som binder kranse på Samsø, ellers må du selv have det lært. Du har jo en masse spændende blomster og blade i din have, som kan bruges :-)

   Slet
 2. Den er vel nok flot den krans og hvor er det dejligt at læse, at du også inspirere andre til at komme igang. Jeg synes aldrig jeg har kunnet finde ud af det, men en dag, når der bliver lidt mere tid, vil jeg også gerne kunne binde noget, der er så flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg synes, det er så skønt, når jeg kan inspirere andre både når det gælder haven og binderi :-)
   Det er egentlig ikke så svært at binde kranse, der skal måske bare et par små fif med. Derefter handler det som med så meget andet bare om at øve sig.

   Slet
 3. Hej Vivi.Hvor er det en smuk krans du har lavet af sommerens skønne blomster.Og fint at kunne give din vide til andre.
  Det er da en rigtig god måde at udnytte alle de smukke blomster på.
  God weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er med at få brugt blomsterne nu, inden længe går det hele jo på hæld.

   Slet
 4. Den var flott! Det gjør seg virkelig med dillskjermer innimellom det rosa og lilla!

  Fortsatt god helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Dildskærmene er fine og giver lidt lethed til kransen, samtidig med, at de farvemæssigt matcher midten i flere af blomsterne.

   Slet