11. september 2016

Sensommerkranse


Det har holdt lidt hårdt, men endelig fik jeg taget mig sammen til at få taget hul på kransebinderiet.
Der er så mange skønne planter og blomster, jeg kan gå og klippe i ude i haven, så det er bare med at benytte sig af det.
Det blev til en krans i gule og orange farver..........


........og en i lilla og lyserødt.


Begge kranse er til min lille bod, men jeg skal vist også have bundet et par stykker til mig selv en af dagene :-)

21 kommentarer:

 1. De er bare så fine - både form og farver. Rigtig fin brug af evighedsblomsterne! Gætter på de hurtigt får ben at gå på i boden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Nu må jeg se, det er første gang jeg har sået evighedsblomster, men de er da så smukke, selv om de minder om en svunden tid.
   Jeg har valgt at bruge blomsterne sammen med noget grønt, selv om det ikke holder evigt.

   Slet
 2. Meget smukke kranse. - og rigtig fine farvesammensætninger.

  SvarSlet
 3. Hej Vivi, hvor er det smukke kranse :o) og så læste jeg lige indlægget om Drivhuset, hvor bliver det altså spændende. Det glæder jeg mig til at følge med i.
  Jeg skulle egentlig også høre om du er inetresseret i nogle dahliaknolde ? jeg har simpelthen ALT for mange i min lille kolonihave. Hvis du kan bruge dem så leverer jeg dem gerne når de er gravet op.
  Kh Fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver spændende med drivhuset :-)
   Det er rigtig sødt af dig, at tilbyde mig nogle Dahliaknolde, men jeg siger nej tak. Jeg elsker dahlia, men det er også et stort arbejde, hvis man har for mange, og jeg har vist allerede sat rigeligt i år. Jeg har heller ikke mulighed for at opbevare dem frostfrit herhjemme, så dem jeg har, skal ud til H.J.´s datter og svigersøn her til vinter.

   Slet
  2. Du har så ret, det er et stort arbejde med Dahliaerne og med den store have i har så er der fuld forståelse for at du takker nej :o)

   Slet
 4. Det er nogle meget smukke kranse, som bestemt vil gøre lykke i din bod. Evighedsblomster havde jeg næsten helt glemt. Som nybagt haveejer for maaange år siden såede jeg hvert år evighedsblomster. Men de gik vist af mode, og jeg holdt op med at dyrke dem. Mon ikke de er ved at komme igen? Det ville da være skønt.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er synd evighedsblomsterne er gået lidt i glemmebogen, og kan da kun håbe, at flere får øjnene op for dem igen.

   Slet
 5. Sikke fine kranse :0)
  Jeg må indrømme at jeg heller ikke får bundet så meget - men måske skulle jeg se om jeg ikke kan finde tid til det i løbet af ugen.. som du siger, er der masser at finde i haven lige nu.
  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)Jeg synes også, tiden flyver af sted, og har svært ved at finde tid til alle de ting, jeg gerne vil lave, men det er vel et luksusproblem - tænk hvis man i stedet ikke havde noget at fylde tiden ud med.

   Slet
 6. Hvor er de flotte! Gid jeg lige kunne køre forbi og nuppe en med hjem fra din bod for selvom jeg elsker at binde kranse så bliver det ikke til noget mere:-)

  SvarSlet
 7. Hej Vivi
  Super skønne kranse, især den sidste giver flashback til slut 80erne, hvor der blev lavet tørrede kranse på samlebånd i blomsterbutikkerne. Dengang fantes der ikke mange hjem uden tørrede kranse og dekorationer ;).
  Godt du kunne finde gejsten til at binde efterårskranse i denne sommervarme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg husker også kransene og dekorationerne fra dengang. Det er måske ikke helt sådan jeg har lyst til at anvende blomsterne. Jeg blander dem med noget andet, og så må kransene holde det de nu kan.

   Slet
 8. De er virkelig smukke begge to og sikke flotte farver, fantastisk arbejde.

  SvarSlet
 9. Flotte kranse :-) Jeg kan rigtig godt lide dine evighedsblomster, er de lette nok at så?
  Med hensyn til drivhuset, er det at bruge det til at sidde i i yder sæsonen noget af det bedste man kan, vi plejer at drikke kaffe i drivhuset første gang i februar og hold op, hvor vi nyder lyset og det føles næsten som at sidde ude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang jeg har evighedsblomster og statice. Jeg købte et par poser frø i Lidl til næsten ingen penge i foråret, kom frøene i jorden, og nu står blomsterne i fuldt flor, så det må siges at være nemt :-)
   I vores tidligere have brugte vi også at sidde i drivhuset meget tidligt på året, og var meget glade for det. Sådan en februardag med sne og høj sol, er det da fantastisk at kunne sidde lunt i drivhuset med en kop varm saft (jeg drikker jo ikke kaffe) ;-)

   Slet