18. september 2016

Syltetid

Det er ikke blevet til så meget havearbejde her på det sidste. Med de meget varme dage, vi har haft den seneste uges tid, er den bedste energi brændt af, når jeg kommer hjem sidst på eftermiddagen.
Der er også en del andre gøremål lige for tiden. Alle de grønsager, der er dyrket i haven, skal syltes eller i fryseren, hvilket er et pænt stort arbejde hos os. Til alt held har jeg en mand, som ofte giver en hånd med i køkkenet, når der skal ordnes grønt :-) 


I denne weekend er der syltet asier, agurkesalat, langtidsbagte røde tomater og sursyltede grønne tomater. De sødsyltede grønne tomater ligger i forlage, og skal syltes færdig i morgen.


Igen, igen er der kogt en portion tomater.
Det er godt at have til pizzaer og gryderetter.


6 kommentarer:

  1. Godaften Vivi.Så er jeg på igen efter fire dejlige dage i det jyske for at fejre Gitte.
    Og dejligt at være selvforsynende med grønt.Og du har da meget af det hele.Her bliver der lavet æblemos og frosset bønner lige for tiden.Har stadig masser af chili og snackpeber i drivhuset.
    Oh smukke kranse du viser i dit forrige indlæg.God aften Jette

    SvarSlet
  2. Hold så lige op for en bunke energi du/I må have. Det ser rigtig godt ud.

    SvarSlet
  3. Dejligt med lidt til vinter.

    SvarSlet
  4. Hej Vivi. Det bliver da et dejligt forråd til vinter. Det ser lækkert ud.

    SvarSlet
  5. Det ser godt ud på dit køkkenbord, og nu må jeg da have kogt noget tomatsovs:-)

    SvarSlet
  6. Tak til jer alle for kommentarerne :-)

    SvarSlet