1. december 2015

Adventskrans og kalenderlys dekoration


Jeg laver lidt med lys i til min bod i år. Det er lidt spændende, om der er interesse for det.
Adventskransen blev solgt.
 

Kalenderlys dekorationen er derimod havnet inde på vores eget bord.


Jeg vil prøve med nogle juledekorationer her frem mod jul. Det kan jo ikke gå værre, end de kan foræres væk eller havne inde hos os selv, hvis salget svigter ;-)

14 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med dekorationer og kranse og der er helt sikkert folk som glæder sig over at kunne købe dine fine ting i boden :-) Forsat god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Kære Vivi, jeg er da helt sikker på at der sikkert er nogen af dem der kommer forbi din bod som kan bruge nogle dekorationer, især når de er så skønne som de viser her.
  Fortsat god arbejdslyst med dekorationerne både til boden men forhåbentlig også til jer selv
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hej Vivi!
  God ide, og fortsat god fornøjelse med kreationerne! Da jeg havde dekorationer i campingvognen blev jeg gjort opmærksom på at leret ikke tåler frost, det vil sige at de splatter ud når de kommer ind og bliver tøet op. Men måske du er opmærksom på det. Heldigvis fryser det ikke så meget i dec, dengang tog jeg dem bare ind om aftenen.
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver de fleste af mine dekorationer i oasis, så det med leret bliver ikke det store problem. Dekorationer i oasis holder sig jo friske i længere tid.

   Slet
 4. Spændende at se, om I får huset fyldt op med dekorationer i alle hjørner ;-) Det tror jeg nu ikke, for dine dekorationer er vældig fine - og så er de jo helt friske, til forskel fra det man kan købe mange andre steder. Og der er nu noget rigtig hyggeligt ved at købe ved en bod.

  SvarSlet
  Svar
  1. De almindelige dekorationer går jeg først i gang med i morgen, så de kan holde sig friske til jul, så må jeg se om de kan afsættes.

   Slet
 5. Hej Vivi.Jeg er da helt sikker på at kunderne nok skal opdage dine flotte juledekorationer.
  Her bliver der også lavet mange dekorationer...............jeg laver til flere naboer.
  Laver flere af mine i våd oasis.Så holder de længere.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide at lave dekorationerne i oasis, det gør jeg også med langt de fleste, men der er også undtagelser f.eks. på træstubbe.

   Slet
 6. Kære Vivi Det er en god ide! De er blevet fine dine dekorationer så de skal da nok blive solgt. Herovre er kalenderlys åbenbart blevet så populære at det ikke er til at opdrive flere i butikkerne. Så folkkøber stadig kalenderdekoration hos mig. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også nogle fine ting du har lavet. Utroligt der er så meget rift om kalenderlysene hos jer. Her var der masser i butikkerne også efter den 1. dec.

   Slet
 7. Hej Vivi, hvis du boede lige i nærheden af mig ville jeg købe en af dine dekorationer. :o)
  Jeg ved ikke om du har set det, men jeg har skiftet blogadresse og navn, samtidig har jeg mistet alle mine faste læsere, hvilket jo ikke var så godt. Så hvis du vil blive ved med at følgemig skal du tilmelde dig igen.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med din nye blog, må jeg lige have set på :-)

   Slet