18. juni 2014

Det gule og det hvide bed.

Det fine vejr og de mange lyse timer her omkring midsommer trækker mig ud i haven flere timer efter fyraften næsten hver eneste dag, hvilket også har været nødvendigt, for at få nogenlunde styr på senegræs og andet ukrudt, der væltede op af jorden, efter den blev fræset her i foråret. 
Nu er jeg endelig kommet så meget med, at der også bliver tid til andet end jobbet som skuffejerns fører og lugekone SKØNT !


Det gul-orange bed er endelig blevet plantet nogenlunde til.
På modsatte side af græs stien bliver der ind imellem udvidet lidt i det hvide bed.


Det går dog ikke helt så stærk med at inddrage græs til bed, som der er brug for (den bedste undskyldning er, at det også handler om pænt mange m2), så flere af mine ny indkøbte planter får et "minibed" i bedet til at starte med ;-)


Flere og flere planter bliver heldigvis en rigtig del af det  hvide bed :-)


8 kommentarer:

 1. Man skal vide det for at kunne se det, altså at det er hvide og gule bede, du viser. Til næste år vil der nok ikke være meget bar jord tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bare jord vil med sikkerhed skrumpe ind, og når planterne bliver lidt større, bliver det også lettere at se farverne på bedene.

   Slet
 2. Hej Vivi
  Ja der må være nok at lave i så stor og ny anlagt have, men jeg ved jo at det er lysten der driver værket, så det er dejligt du er ved at være med ;)
  Smart med et bed i bedet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er masser at lave i vores have, og det er bestemt lysten der driver :-)
   Jeg bruger næsten al min fritid derude, så derfor er der heller ikke så stor aktivitet på min blog lige for tiden, og kommentarer på de blog jeg følger, bliver der heller ikke så mange af lige nu, jeg kan jo ikke nå det hele ;-)

   Slet
 3. Hej Vivi.JA !! jeg synes altså at du er noget rigtig langt i den store have..............og er sikker på at du kan nyde dejlige bed til næste år,hvor det hele er vokset til.
  Og din fine lille acer har jeg jo også.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja noget er der sket de sidste par år, og jeg er så glad for, at jeg igen har noget, der begynder at ligne en have :-)

   Slet
 4. Som det dog skrider fremad med det hele hos jer, det bliver uden tvivl en smuk have med mange skønne oplevelser. Jeg forstår fuldt ud at du nyder det nu hvor du har tid til andet en lugning:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu sker der lidt igen :-) Der skal naturligvis stadig luges en hel del, men der bliver også tid til lidt andet ind imellem.

   Slet