13. august 2016

Havefestival debut.


Det var med noget kriller i maven, jeg gik rundt tidligt i morges, og fik ordnet de sidste ting, før vi kunne sætte skiltet med åben have i forbindelse med årets havefestival ud til vejen.
Det var første gang vi åbner vores have, som kun har været 4 år undervejs, og vores debut med at åbne have til havefestival, så jeg havde ingen ide om, om der overhovedet ville komme nogen. Det eneste jeg vidste var, at der i løbet af weekenden ville komme et par havebloggere forbi.
Allerede kort tid efter vi havde åbnet trillede den første bil ind på P-pladsen........... det var en god følelse :-) Derefter kom der besøgende jævnt fordelt over hele dagen. Tiden fløj af sted, og da vi lukkede for i dag havde over 20 personer været gennem haven.
Jeg er positivt overrasket over, at så mange besøgte vores meget nye have på sådan en blæsende og ret våd dag :-)


Flaget er hejst som velkomst til vores gæster :-)


Pynt i gårdhaven.


Blomsterhaven som er dette års projekt.


Midterbedet i blomsterhaven nåede ikke  at blive gravet helt færdig, som jeg ellers havde håbet på - et større område med et massivt lag sten (sikkert en gammel vej bag stalden), fik arbejdet til at tage længere tid end først antaget, men mon ikke bedet når at blive færdigt inden vinter. Der er plads til endnu flere stauder i bedet. En del står i mine planteskolebede og er klar til flytning hen over efteråret, men der skal også lidt nye til. 


En lille siddeplads midt i blomsterhaven.
Der skal naturligvis laves belægning på pladsen.


Planen er, at haven skal udvikle sig yderligere her bag hækken til næste år.


Afslutningsvis et kig ind i køkken- og snithaven.

Tak til alle der besøgte vores have i dag :-)

Glæder mig allerede til en ny dag i morgen med havefestival, og forhåbentlig lidt bedre vejr ;-)

23 kommentarer:

 1. Tak for sidst! Det var en oplevelse at se jeres skønne have og høre om planerne for, hvad der skal laves i haven i de kommende år. Det er en rigtig fin havetegning, du har lavet. Også tak for kaffen og den lækre kage!

  Hilsen Elna

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-)Dejligt du fik en oplevelse ud af det.

   Slet
 2. Tak fordi du åbnede haven for os - det var en stor fornøjelse at besøge jer og jeg synes at haven så fantastisk ud.
  Hermed også en hilsen til jer der kommer til blogtræf hos Vivi næste weekend, hvor jeg desværre ikke kan deltage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for besøget, det var hyggeligt i kiggede indenfor i haven, og tak for akelejerne. De får en plads i mit hvide bed :-)
   Ups!! Kommer lige til at tænke på, om det ikke var dig, der gerne ville have haft et stykke af min hvide knopurt med den violette midte. Det glemte jeg helt, så den må du have til gode til en anden god gang.

   Slet
  2. Jo, det har vi da talt om, men jeg havde faktisk selv glemt alt om det, så lad være med at ærgre dig over det i dag :)

   Slet

 3. Hvor har du(i) fået lavet en flot have.
  Jeg har nydt billederne.
  Tillykke med de mange besøgende.
  Håber der kommer flere i morgen.
  Ha´ en god lørdag aften.
  Knus mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja det var dejligt, at så mange havde lyst til at kigge ind.

   Slet
 4. Tillykke med debuten, godt der kom så mange. Det ser jo også flot ud, og der er altid nogle nysgerrige, og så er der jo også bloggere, som kigger forbi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja det er dejligt, at komme godt fra start.

   Slet
 5. Tak for i dag - det var dejligt at se, hvad der er sket siden, jeg så haven sidst - og det er ikke så lidt! Jeg nåede ikke helt færdig i dag, men jeg kommer jo igen på lørdag....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for besøget, du må se resten på lørdag og få en snak med de andre havebloggere der kommer :-)

   Slet
 6. Glæder mig over at der kom så mange besøgende, jeg har også været til havefestival i dag, og er meget taknemmelig over at nogen "gider" have besværet med at åbne deres haver for os andre... man kan jo se, at der bliver gjort et stort arbejde op til besøgsdagene.... så tak til dig.... selvom jeg må nøjes med billederne

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver lagt ekstra mange timer i haven, når man melder sig på til havefestival, og så er det dejligt, at der også er nogen som har lyst til at komme på besøg :-)

   Slet
 7. Tillykke med jeres debut, hvor ser haven altså helt fantastisk ud. Jeg havde håbet på at kunne nå at komme, men det bliver ikke denne gang.
  Håber at i også har haft masser af besøgende i dag og godt vejr.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda, det har været en dejlig dag :-)
   Ærgerligt du ikke kan komme med til blogtræf, men så må du have det til gode til en anden gang.

   Slet
 8. Hvor er det dejligt at der kom en hel del i dag. Jeg glæder mig til det bliver min tur til at se din have på lærdag😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det glædede mig, at der kom besøgende løbende hele dagen.
   Vi ses lørdag :-)

   Slet
 9. Kære Vivi Hvor er jeres have altså bare imponerende. Jeg er vild med de lange bede, de ser så flotte ud! Jeg har jo fulgt jer næsten fra start og ved hvor meget I har knoklet for at nå dertil. Dejligt at så mange fik og får mulighed for at se det. Håber jeg en dag har mulighed for at kigge forbi. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :-)
   De lange bede er meget nye endnu, og midterbedet er ikke plantet helt til. Jeg har store forventninger til blomsterhaven, og håber bedet bliver helt fantastisk om et par år, når det er plantet helt til og har etableret sig ordentligt :-) Du er meget velkommen til at kigge ind, hvis du engang kommer på de her kanter :-)

   Slet
 10. Hvor ser det godt ud allevegne, Vivi. Hvor skønt at I fik en lind strøm af besøgende, jeg håber at det forsætter idag. Det er så skøn en fornemmelse at holde åben have, at få en snak om planter og planer med så mange der deler samme interesse.
  Jeg håber at du giver dig selv lidt pauser når weekenden er overstået, du skal jo stadig kunne holde til alt det arbejde:-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, det har været en dejlig weekend med mange skønne havegæster og en masse havesnak :-)

   Slet
 11. Hej Vivi.Hvor er det dejligt at høre at der kom så mange til din åben have.Og din have ser da forrygende ud.Og dejligt med havesnak blandt interesserede.
  Er ked af at jeg ikke kan komme næste uge til dit bloggertræf.
  Men ingen fra Sjælland jeg kan følges med.
  God søndag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en skøn weekend :-)
   Ærgerlig du ikke kan komme herover til blogtræf på lørdag. Jeg håber du i stedet kan komme forbi en anden god gang :-)

   Slet