14. august 2016

En dejlig weekend med havefestival.

Det er dejligt at kunne læne sig tilbage efter en vel overstået havefestival :-)
I går morges var jeg noget spændt på, om der kom besøgende i vores have, for det er måske lidt tidligt at melde en have til festival, som der kun er arbejdet på i 4 år, men i dag er jeg glad for jeg tog springet og gjorde det. Omkring 40 besøgende er gået gennem haven hen over weekenden, og en hel del gæster gav udtryk for, at de gerne vil se haven igen om et par år, så jeg kan kun være glad og tilfreds :-)


Der er pyntet lidt op med de første sensommerblomster.


Køkken- og snithaven bugner med blomster og grønt.


I den vestlige ende af skovhaven står rønnen og lyser op med de orange bær.

I morgen vil vi tage en slapper-dag, inden haven igen skal pudses lidt af, før Billund havekreds kommer på besøg tirsdag aften :-)

18 kommentarer:

 1. Dejligt at det gik så godt, jeg forstår da godt hvis man som haveentusiast skal vise sit "barn" frem for fremmede. God fornøjelse tirsdag

  SvarSlet
 2. Ja, du har mange åben have arrangementer i denne tid - men haven er smuk og spændende. Kan godt forstå folk har lyst til et gensyn i løbet af et par år - her sker jo noget hele tiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret praktisk at køre alle arrangementerne af, nu hvor hele haven er ordnet og tager sig fornuftig ud. Normalt har jeg jo ikke en have der er "nypudset" overalt ;-)

   Slet
 3. Hvor var det godt, der kom så mange, det er skønt at vise sin have frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da dejligt, at så mange har haft lyst til at kigge ind i så ny en have, og det er også vældig hyggeligt at få så mange forskellige havesnakke, for det er jo meget individuelt, hvad der optager den enkelte gæst mest.

   Slet
 4. Det er ikke længe, du kan hvile på laurbærrene. Det er alletiders, at du er tilfreds med forløbet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej på tirsdag skal vi på den igen, men det er jo kun et aften arrangement. Det har vi prøvet før i vores gamle have, så det giver ikke mavekriller, og til det arrangement ved vi jo at der kommer besøgende ;-)
   Jeg er meget tilfreds med weekendens forløb. En meget ny have på vej, tilmeldt for 1. gang, blæst og bygevejr, så kan jeg kun være tilfreds med besøgstallet, og når flere har lyst til at vende tilbage om nogle år, hvad kan jeg så forlange mere.........

   Slet
 5. Det var godt at det gik fint Vivi og at der kom så mange. I har knoklet har I og der er da ikke noget som at få lov at vise det frem man arbejder med og udvikler.
  Rigtig god fornøjelse på Tirsdag.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da så dejligt, at vise det frem som jeg brænder for, og bruger næsten al min fritid på :-)

   Slet
 6. Skønt at høre weekenden gik så godt:-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gik fint :-) Der var besøgende i haven stort set hele tiden, men ikke flere end jeg kunne nå en lille snak med dem alle, hvilket jeg også synes var vigtigt, specielt nu hvor haven endnu er så ung.

   Slet
 7. Dejligt at du fik godt med besøg. Vi kommer gerne igen en anden gang om et par år, når næste projekter er færdige !! ::))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for besøget, det var jeg glad for :-)Det glæder mig, at i har lyst til at vende tilbage, når der er sket lidt mere i haven :-)

   Slet
 8. Det er dejligt, at der kom så mange til Åben Have. Nu er haven jo også klar til tirsdag og næsten til lørdag, hvor vi desværre alligevel kan komme og kigge med, da jeg har rodet med kalenderen og klokket i det.
  Håber I får en god dag med bloggerne.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt der kommer nogen, når man åbner haven :-)
   Det er da ærgerligt i ikke kan være med på lørdag, men vi ses nok en anden god gang.
   Det skal nok blive hyggeligt på lørdag med så mange dejlige havebloggere samlet :-)

   Slet
 9. Hej Vivi.Dejligt at høre at dine åbne dage er gået så godt.
  Og din have ser da også så smuk ud lige nu.
  Ville smadder gerne have besøgt dig på lørdag.........men en lidt dyr tur alene.God fornøjelse med det hele Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er meget tilfreds :-) I går aftes havde vi havevandring med Billund Havekreds, så der var haven igen fyldt med haveglade mennesker :-)
   Ærgerligt du ikke kan finde nogen at følges med på lørdag, men jeg er helt klar over, at det løber op med både benzin og bropenge. Du må komme herover en anden god gang :-)

   Slet