21. juli 2013

Sommerstemning


Tempoet er sat på ferie.
Jeg nyder det, der er velholdt, og lukker øjnene for det, der ikke er nået ;-)


Jeg tuller dog rundt med nogle småting i meget afslappet tempo.
I dag fik jeg sået lidt radiser, dild, salat, spinat og rødbeder i køkkenhaven. Der kommer løbende bar jord, hvor kartoflerne graves op, det kan lige så godt blive udnyttet en gang til.


Her bag køkken- og snithaven er rønnebærene ved at skifte farve fra grøn til orange. Farvemæssigt passer de godt i buketter sammen med morgenfruerne.

12 kommentarer:

 1. helt enig... det er nu at vi skal nyde det :) - selvom at jeg er blevet lidt presset med at holde åben have i næste måned via rosenselskabet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender godt det med åben have fra min gamle have, så vil man gerne, at det hele tager sig godt ud ;-) Håber du får tid til at nyde sommeren, haven, familien og alt mulig andet, selvom der kommer besøg i august.

   Slet
 2. Nydning også her hos mig, selvom jeg ikke har ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gode sommervejr gør, at udelivet skal nydes i fulde drag, om det så er ferie eller hverdag :-)

   Slet
 3. Perfekt indstilling til tingene, vi skal slet ikke hexe rundt når det er ferie, selvom det nogle gange kan være svært at lade være, men varmen sætter også energien lidt ned, synes jeg.
  Det er nu dejligt at du kan nå en omgang dild, radiser o.l. mer i køkkenhaven denne sæson. Jeg kendte engang nogle som dyrkede radiser i udestuen langt ind i november.

  SvarSlet
  Svar
  1. Varmen sætter helt sikkert energiniveauet ned. Jeg forventer ikke at sidde stille og lave ingenting i 3 uger, men det er meget godt at starte ferien med at geare helt ned. Derefter må vi se, hvad vi får fra hånden.
   Det er første gang, jeg prøver at så, så langt henne på sæsonen, men har læst, det skulle kunne lade sig gøre med de her ting, så det skal afprøves. Ruccula skulle også kunne sås sent, men skal vente til efter juli for ikke at gå i frø, ved dog ikke om det passer.

   Slet
 4. Jeg nyder også det skønne sommervejr og det faktum, at jeg nu har ferie, jubii :) Inspireret af dig, tror jeg, jeg vil så lidt dild og radiser i min nyvandede køkkenhave.

  SvarSlet
  Svar
  1. God ferie til dig :-)
   Min køkkenhave var også nyvandet, da jeg kom frø i jorden. Lidt fugt skal der vist til, for at frøene kan spirre.

   Slet
 5. En cocktail af ferie, varme og tørke er næsten garant for nedsat haveaktivitet. Sidste år tror jeg ikke, vi spiste udenfor en eneste gang. I år har jeg ikke tal på, hvor mange gange det er sket allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også få gange vi grillede og var udenfor at spise sidste sommer, men i år har vi siddet ude rigtig mange aftener :-)

   Slet
 6. Hej. Jeg synes også vi skal nyde det lige nu - det gør jeg også. Tempoet er sat gevaldigt ned. Det er nogle meget stemningsfyldte billeder du viser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har været en del gode motiver på det sidste, og alt ser jo også så hyggeligt ud, når vejret er godt.

   Slet