29. november 2012

Vi åbner døren lørdag kl. 10.Der bliver arbejdet på højtryk.
Indretningen er ved at være på plads, men der er et stykke vej endnu, for der skal selvfølgelig flere varer ind i vores lille julebutik.
Det kommer der styr på i morgen aften, for vi åbner på lørdag :-)


H.J. har været i gang med at male et skilt, der skal stå ved vejen.
Teksten kommer først på i morgen, så alt foregår i sidste øjeblik, men mon ikke vi når det hele........., der er i hvert tilfælde sket meget siden i tirsdags, hvor vi påbegyndte projektet ;-)

8 kommentarer:

 1. I når garanteret det hele, tænk på alt det, I har nået i årets løb, nogen gange uden ret meget tid.
  Det ser allerede flot ud nu, og det du laver er jo meget fint. Så mangler vi bare de besøgende, men de er nok nemmest at få fat i ved juletid :)og det er jo også der, de skal komme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi åbner butikken for første gang på lørdag, det er den dag vi går ind i julemåneden. Jeg synes det er et meget oplagt tidspunkt.
   Forventer bestemt ikke, at besøgende strømmer til, men håber selvfølgelig på, at nogen får lyst til at kigge ind :-)

   Slet
 2. Hej Vivi. Det ser rigtig godt ud hos jer. Vi nåede desværre ikke dine forældres marked, men kan se at der er håb om at finde en dekoration hos dig i stedet for så :) Vil du ud med din adresse her på siden, eller skal jeg skrive en mail til dig ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer adresse og åbningstider her på siden senest i morgen.

   Slet
 3. Jamen Vivi - nu med egen Butik....hvor godt - man kan ikke sige andet end at du er en foretagsomkvinde.....jeg er imponeret over alt det du har nået at binde og lave til julemarkedet hos dine forældre. Jeg er sikker på at I når at blive klar til i morgen og med skiltet oppe så skal der nok kigge nogen ind.

  Knus og tillykke
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar.
   Der kan egentlig hurtigt laves nogle ting, når man planlægger sin tid, men jeg må tilstå, at det har været lange arbejdsdage i denne uge, for mit faste arbejde skal jo også passes ;-)

   Slet
 4. Hvor bliver den fin, din lille butik :0)
  Håber mange får lyst til at lægge vejen forbi - pøj pøj
  Rigtig god weekend
  KH.

  SvarSlet