25. november 2012

Mit første julemarked

Det var med spænding jeg havde set frem til julemarkedet i dag, da det er første gang jeg stiller op til sådan et arrangement.


Bordet med den røde dug er min stand, samt kirkegårdsbinderiet både foran bordet og langs væggen t.v. i billedet.


Her er jeg i gang med at pynte kræmmerhuse.


Det har været en god dag, med et pænt antal besøgende.
Jeg har selvfølgelig ikke fået udsolgt (havde jo slæbt en frygtelig masse ting med ;-)), men er bestemt godt tilfreds, med det salg jeg har haft :-)

Jeg forventer at lave en lille minibutik i stalden med juledekorationer og andet pynt, der skal være åbent, i de weekender vi er hjemme her op mod jul, og efter aftale. 
Der vil ikke blive reklameret for det udover et skilt ved vejen, så må jeg se om nogen har lyst til at kigge ind. 

15 kommentarer:

 1. Din bod ser rigtig hyggelig ud, og godt at du er tilfreds med salget. Det kunne være fedt, hvis der også kommer kunder til din "hjemmebutik."

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal i hvert tilfælde prøves med en lille julebutik.
   Det værste der kan ske, er kun at jeg laver en masse arbejde uden at få noget ud af det, og det er da til at komme over ;-)

   Slet
 2. Sikke mange skønne ting du havde på julemarkedet! Jeg glæder mig til vores julemarkeder her i Nordsjælland næste weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid hyggeligt at komme til julemarked, god tur til dig i næate weekend :-)

   Slet
 3. Det ser rigtig flot ud, godt der var mange besøgende og du fik solgt noget. Jeg håber, du også får solgt noget hjemme fra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var dejligt, der kom pænt med besøgende :-)

   Nu må jeg se, om det kan lade sig gøre at sælge lidt herhjemmefra. Har ikke de store forventninger, da det er noget af en impulshandling, men det skal forsøges ;-)
   Måske laver jeg noget, der er lidt mere gennemtænkt til næste år........

   Slet
 4. Hvor er det en fin bod du fik sat op. Dejligt at du fik solgt noget og at i havde mange besøgene.
  Spændende med hjemmesalg, det er nu lidt hyggeligt :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Den kommende uge vil jeg i hvert tilfælde bruge på, at få stillet en minibutik op i et hjørne af stalden, så må tiden vise, om der bliver lidt salg her hjemme fra, eller om det hele skal flyttes ind i vores egne stuer til jul ;-)

   Slet
 5. Så kom oprandt dagen og spændingen blev udløst ;O) Dejligt du fik solgt godt og havde en god dag med mange besøgende. Spændende med din impuls julebutik ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror bestemt ikke det bliver sidste gang jeg stiller op til det julemarked :-)
   De næste par dage vil jeg i gang med at få stillet en julebutik op ovre i stalden, vil gerne nå det til den lommende weekend.

   Slet
 6. Det ser hyggeligt ud ved din bod. Godt at det hele gik fint og at I havde en hyggelig dag.

  SvarSlet
 7. Din bod ser helt overdådig ud - jeg ærgrede mig over at der var så langt, for jeg ville da godt have set nærmere på det julemarked :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var fyldt godt op på mit bord, men det gav da lidt luft i løbet af dagen :-)
   Prøver som jeg har skrevet ovenfor med en minijulebutik fra stalden de kommende weekender, hvor tingene ikke kommer til at stå helt så klemt.

   Slet
 8. Hej. Et stort tillykke med den gode dag. Jeg synes din bod ser rigtig spændende ud og jeg kiggede grundigt på dine ting. De er rigtig julede. GOd idé at åbne minibutik derhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser meget julet ud.
   Glæder mig til at stille minibutikken op, håber jeg kan få den gjort hyggelig ved hjælp af de ting, jeg lige har ved hånden ;-)

   Slet