18. november 2012

En lille bod ved vejen og lidt binderi..


I formiddags da jeg stod i værkstedet og hyggede mig med binderiet, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle være i dag, hvor vejret var så fint, vi skulle åbne en lille bod ved vejen.

Der er ikke altid så langt fra tanke til handling, så ½ time senere havde vi stillet op ;-)
Kors med dekoration.
Et alternativ til de mere traditionelle kranse og puder.


Hjerteformet mospude.


Dekorationer med blød ene, de skal med til julemarkedet næste søndag.

24 kommentarer:

 1. Fin lille bod. Håber du har held til at få noget solgt, det er ihvertfald flotte sager du har lavet.

  Held og lykke :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle smukke ting du laver. Min mor har også en bod - ind imellem har hun masende travlt for at kunne nå at fylde op. Hun og en veninde har den i fællesskab og er nødt til at knokle op mod jul. Godt hun først kom igang efter hun gik på efterløn for ellers havde hun slet ikke haft tid til at gå på arbejde....
  Men alt har en bagside. Man tror ikke at nogen vil gøre sig til tyv i en sådan bod. Med blomster som ofte er gaver. Hun er nødt til at holde øje hele tiden og tage boden ind når hun ikke er hjemme. Pengekassen er forsvarlig boltet fast til bordet og låst.
  Håber ikke der bor den slags mennesker i nærheden af dig, men jeg synes du skal finde en løsning med din pengekasse. Folk er mærkelige og jeg synes det er trist, hvis du får stjålet dine ting og penge.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er helt klar over, at vi risikerer at både ting og pengekasse forsvinder, men jeg håber (måske lidt naivt) at langt de fleste er ærlige mennesker.
   Vi skal have fat i en ordenlig pengekasse, som skal boltes fast og låses. Det skal dog forsøges, om vi kan have lidt stående, også når vi ikke lige er hjemme.

   Slet
 3. Jeg bliver da helt inspireret, skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt når det jeg viser kan inspirere, det er et af mine mål med bloggen :-)

   Slet
 4. Fin lille biks du har fået banket op ;O), du skal nok få gang i salget når folk lige opdager dine fine ting. Jeg håber du tager dig godt betalt for dit arbejde, da det er super flotte ting ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det er svært hvor meget eller hvor lidt, jeg skal tage for mine ting, men mener mine ting ser meget fornuftige ud.

   I år er det sådan at kransene skal koste 95 kr, og de små runde dekorationer tager jeg 50 kr for. De andre ting, jeg har vist i dag, ligger prismæssigt der imellem.

   Den hjerteformede mospude blev jeg i øvrigt inspireret til af det du viste på din blog i går :-)

   Slet
  2. Dejligt du kunne bruge ideen ;O), det ser helt fornuftigt ud med dine priser, men hvorfor ikke tage 100, så skal du ikke tænke på byttepenge ;O)

   Slet
  3. Tror der er noget psykologisk i, at holde sig på et to-cifret beløb ;-)

   Slet
 5. Fint udvalg det ser godt ud, håber du får solgt en masse.

  SvarSlet
 6. Spændende hvordan salget bliver, og om du får travlt med at supplere op. Tør du også lægge kræmmerhuse og den slags ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selvfølgelig også meget spændt på, om jeg kan sælge mine ting.

   Kræmmerhusene og de andre papirting kan jeg ikke ligge ud til vejen, da de ikke tåler regn, og bare den mindste vind, så vil de jo flyve væk.
   Nu må jeg se hvor meget jeg får afsat til julemarkedet på søndag. Er der meget overskud (jeg har jo lavet en hel del), så finder jeg nok en løsning på det. Måske kunne jeg lave en minibutik i et hjørne inde i stalden, som så kan være åben i weekenderne her op mod jul.........., nu må jeg se ;-)

   Slet
 7. Hej Vivi. Hvor er det længe siden, jeg sidst har været på blogbesøg hos dig. Og andre. Sikke meget der er sket siden sidst. Og Zita. Sikke da en hjerteknuser... Men et stort arbejde med sådan en hvalp. En veninde har lige fået en også, og hun har fået sin sag for. Min elskede Charlie fik vi da han var 1 år gammel, så han ku det meste, og har altid været nem :)

  Det var da så ærgerlig med din PC. Nu sidder jeg her og tænker, hvordan pokker får jeg lige lavet back-up ;)

  Mange fine ting du har fået lavet til julemarkedet. Tror dæleme vi skal derned og lure ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være vældig hyggeligt, hvis i kom forbi til julemarkedet :-)Håber vi ses.

   Der er helt sikkert et stort arbejde med at have en hvalp i huset. Nogle dage er Zita vældig sød og nem, andre dage er hun fuldstændig fjollet - sådan en dag har hun i dag..........der står virkelig spillopper i øjnene på hende.

   Jeg gemmer vigtige ting (når jeg ellers husker det) på en usb-nøgle, og H.J. brænder alle vores billeder over på dvd.

   Slet
 8. Rigtig flotte krane og dekorationer.

  SvarSlet
 9. Hold da op så fint... Jeg tror da nok jeg var blevet fristet hvis jeg kom forbi dér.
  Det er bare flotte ting du laver.
  God fornøjelse med salget.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 10. Ingen tvivl om at jeg ville stoppe op og købe i din bod hvis jeg kom forbi. Den er fine ting du laver, hjertet og korset er ekstra fine. God fornøjelse med butikken :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Hjertet og korset er allerede solgt og nye eksemplarer bundet :-)

   Slet