20. oktober 2012

Forberedelser til julemarked

I år har jeg besluttet at få en stand ude hos mine forældre, når de holder julemarked den sidste søndag i november.

Det betyder, at jeg er i fuld sving med planlægning og forberedelse, af de dekorationer og det pynt, jeg vil have med til markedet.


Jeg har været i skoven og samle gran og fyrkogler, som er stillet til tørre.


På terrassen ligger noget lækkert blødt ene og venter på, at blive brugt som dekorationsmateriale :-)
Inspireret af Bag havelågen, er jeg begyndt at lave disse små net til mejsekugler.
Forsøger mig med forskellige udgaver.


Mon ikke der kan komme nogle skønne kræmmerhuse ud af det her papir :-)

16 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at se dine dekorationer, jeg har nemlig en stor busk af bløde ene, måske kan jeg få lidt inspiration hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig at have sådan en buske i haven :-) Jeg savner virkelig en masse at klippe af, men det må jeg se at få gjort noget ved de næste par år.
   Ang. dekorationerne, må du vente lidt endnu. De bliver først lavet kort tid før markedet, så de er fine og friske.

   Slet
 2. Hvor bliver det spændende at se hvad du finder på ;0) God ide med nettene til mejsekuglerne og jo det skal nok blive til nogle fine kræmmerhuse. det er superfedt det papir..
  God "arbejdslyst"
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selvfølgelig en hel del ideer, så må jeg se, hvor meget jeg når at få lavet ;-)
   Jeg kan heller ikke rigtig stå for ideen med nettene til mejsekuglerne, som jeg så på Lenes blog sidste vinter.

   Mangler de sidste materialer til kræmmerhusene, men de kan jo sagtens laves allerede nu. Har også planer om at lave nogle små søde hjerter.

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på.
  Det bliver hel sikker nogen flotte kræmmerhuse af det fine papir.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg håber, jeg når at få lavet lidt forskelligt.

   Slet
 4. Det er nogle fine ideer, du kommer med, og kræmmerhuse af nodepapir må være rigtig flot! Jeg vil gøre som dig og samle kogler nu til julens dekorationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. God tur i skoven, når du skal ud og samle kogler. Jeg skal også snart afsted igen for at samle lærkekogler/grene.

   Slet
 5. Som gammel musiklærer kan jeg ikke lade være med spekulere på, hvad det er for nogle noder, der bliver omdannet til fine kræmmerhuse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt tilfældigt udvalgte nodehæfter fundet på et genbrugscenter, jeg bruger. Håber ikke det er sjældenheder, jeg sidder og klipper i stykker.........

   Slet
 6. Sikke en masse materiale du allerede har samlet, det bliver da nogle flotte dekorationer til julemarked. Jeg må vist også en tur i skoven. Nodepapir er da en genial ide til kræmmerhuse. Hvor er du altså kreativ og tak fordi du deler med os :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er godt i gang med at samle materialer, til det jeg vil lave :-) Det er med at have det hele klar når produktionen går i gang, så jeg kan få lavet noget pænt i en fart :-)

   Mange af mine ideer er inspireret noget jeg har set andre steder. Jeg laver så nogle af dem lidt om, så de passer til min smag og temperament.

   Slet
 7. Ha,ha som Marie tænker jeg også på nodehæftet, selvom jeg ikke er musiklærer men bare har spillet lidt tværfløjte;)) Men det bliver nogle flotte kræmmerhuse.
  Blød ene er min absolutte favorit binde-materiale og min adventskrans er altid af blød ene - du er så heldig at have adgang til så store mængder og jeg er spændt på havd du går i gang med at lave.
  Jeg tror at det bliver hyggeligt for dig at deltage i julemarkedet og ville ønske at jeg lige kunne smutte forbi og hilse på:o)
  God fornøjelse med dekorationerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Blød ene er et skønt materiale, og jeg var så heldig at kunne købe noget til en fornuftig pris, derfor den pænt store mængde :-)Nu må jeg så se hvad jeg kan få ud af det ;-)

   Slet
 8. Det er godt at være i god tid med tingene til julemarkedet, og det giver sådan en dejlig fornemmelse i hele kroppen at lave dekorationer og andet pynt til jul... også selv om det hele ikke kun er til dig selv... og det der bliver til over (hvilket der forhåbentligt ikke er meget der gør) har du jo rigtig god plads til derhjemme :)

  Jeg ELSEKR jul og alt virakken omkring det :) ikke så meget ræset med gaver, men hyggen og det at pynte op og være sammen det nyder jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder også af julepynt og julehyggen hele december måned :-) Gaveræset kunne jeg også godt være foruden.

   Jeg er selvfølgelig spændt på, om det kan lade sig gøre at sælge noget, men forsøges skal det :-)

   Slet