22. oktober 2012

Kogler, mos m.m.


I går var vi en tur i skoven. Zita trængte til at få sig rørt, og det var også sundt for os ;-)
Turen blev selvfølgelig også brugt på at samle yderligere materiale, til de dekorationer jeg skal i gang med at lave :-)
Lærkekoglerne var dem der var fokus på i går.
Alle mine indsamlede kogler skal tørres, så de kan åbne sig. Det betyder, at vi har kurve stående med kogler rundt omkring i det meste af huset lige nu.
Lidt mos blev slæbt til huse.


Ikke alt kan findes i skovbunden, men ingen jul uden stearinlys og kugler.

10 kommentarer:

 1. De skal nok blive rigtig fine... og så er det jo super hyggeligt at være ude og finde de skønne ting selv.
  Håber I havde lidt tørvejr til turen.
  Hilsen fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da rigtig hyggeligt at gå og samle kogler m.m. :-)

   Det regnede da vi kørte i skoven, men holdt op kort efter, der var meget mildt og vindstille, faktisk så mildt at en sweater og regntøj var lige varmt nok.

   Slet
 2. Man kommer helt i julestemning her hos dig... hvor ser det hyggeligt ud, og de røde lys og kugler sætter lige prikken over iet :o)
  God fornøjelse med julemarkedet. Det ku være man sku ud og snuse lidt, vi bor jo ikke så langt fra dine forældre. Og så ku det være jeg sku finde min juledekoration der, for det er i hvert fald noget jeg ikke selv kan lave ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være meget hyggeligt at hilse på dig, hvis du kom forbi til julemarkedet :-)
   Ved godt du bor ret tæt på både mine forældre og os ;-)

   Slet
 3. Hvor ser det skønt ud ;O), hvad skulle vi gøre uden vores brændeovne, her står der også kogler til tørre ved ovnen. Sikke noget flot mos du har fundet, her kan man kun finde en almindelige skovmos ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja brændeovnen er en god ting :-)
   Det var helt tilfældigt, at jeg "faldt over" det fine mos. Trode også kun jeg kunne finde det almindelige mos, som er alle steder i skoven, men nu kender jeg stedet med det andet - altid godt at kende nogle steder ;-)

   Slet
 4. Det ser dejligt ud især din mos, er jeg vildt misundelig på! Hmm det bliver fint til jul hos jer. Lærkegrene er så smukke, både i krans og alene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber da jeg kan få solgt en del af det, jeg vil lave, ellers bliver vores hus vist lidt overfyldt med juleting ;-)

   Slet
 5. Det ser hyggeligt ud! Jeg håber, du viser nogle af dine juledekorationer frem, Vivi - jeg glæder mig til inspiration. Her har vi flere lærke-, gran- og fyrretræer, så jeg har en del af det, der skal bruges. Og plænen er snart ikke andet end mos :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok vise nogle billeder, når dekorationerne om en lille månedstid bliver lavet, så må du se om der er noget inspiration at hente.

   Slet