6. juli 2012

Grave, grave, grave...................


Et kig ud over noget af haven fra mit arbejdsværelse, bemærk fasanen midt i billedet, den sidder i det første bed, som jeg er ved at grave ud til miniplanteskole.


Efter at der har været stilstand med graveriet et stykke tid, tog jeg mig sammen, og fik bedet gravet færdig her sidst på eftermiddagen :-)
Det giver lidt overskudsenergi at vide, at der er en hel lang weekend til fri disposision :-) Dem har der ikke været mange af i de små to måneder vi har boet her. 


I det næste bed har jeg lige påbegyndt gravningen :-)


Afslutningevis et par nærbilleder af et par studenternelliker - synd duften ikke kan sendes med ;-)

14 kommentarer:

 1. Puha ja der er noget at se til, godt du er sej og vant til at grave. Det bliver godt, men ting tager tid. Bare du hygger dig med det og ikke lader dig stresse, så er det jo fint. Omgivelserne er jo dejlige at arbejde i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var ingen stress på, og det tager somend ikke så lang tid, når jeg først kommer i gang :-)

   Vi nyder i den grad omgivelserne herude på landet, og jeg glæder mig dagligt over det alt sammen, føler næsten det er som at være på sommerferie :-)

   Slet
 2. Ja, der er hårdt arbejde at grave og det er meget nemt at gå i stå midt i. Men det lyder som om, at I har haft travlt andetsteds, så skønt at du kan få dem gravet færdigt her i weekenden. Rigtig god haveweekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft meget travlt med bygang og forskellige andre ting i flere weekender, det er først nu der begynder at komme så meget ro på, at jeg føler jeg er ved at "lande".
   Det tager somend ikke så lang tid at grave, på en time når jeg egentlig rimelig langt, men det giver helt sikkert varmen, og jo mere jeg jeg sveder jo mere elsker de forbistrede fluer mig.
   Færdig her i weekenden bliver jeg ikke, for der skal graves seks bede ialt, men et stykke vej kommer jeg nok, selvom jeg har inviteret gæster i morgen aften ;-)

   Slet
 3. Dejligt i har en "fri weekend" hjemme i egen have, når planerne er mange. Jeg håber vejret er med jer. Skønne studenternelliker, også uden duften ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig dejligt med en hel weekend herhjemme. Har nu ikke planer om at knokle løs, men lidt får jeg sikkert fra hånden. Der skal også være tid til afslapning :-)

   Slet
 4. Hej. Det bliver da skønt med en weekend, hvor du selv kan bestemme, hvad den skal bruges til. Rigtig god arbejdslyst. Jeg tror, du får lavet en del,hvis vejret bare tillader det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder virkelig, at der ikke er en masse SKAL ting på programmet :-)

   Slet
 5. Knokkelwoman :O husk nu at der også skal slappes af når man endelig har friweekend :O))) Ved godt det er svært og nok især med alle de nye drømme der følger med når man får nyt hus og have :O)))
  Er spændt på at se hvad der bliver lavet.
  God weekend Vivi.

  SvarSlet
  Svar
  1. I eftermiddag og aften får vi besøg, så dagen i dag kommer til at gå med småting.
   I morgen har jeg planer om lidt mere havearbejde.

   Slet
 6. Det må spændende for dig at sætte dit præg på jeres nye have - og også på huset. Ha' en rigtig god weekend i de skønne omgivelser på landet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid spændende selv at gå og sætte sit præg på både bolig og have :-)

   Slet
 7. Hej Vivi.
  Sikke du knokler. Det skal nok blive en rigtig dejlig have, det er jo et skønt sted I har fået jer der og med al jeres flid, går der sikkert ikke længe inden det bliver rigtig flot. Stokrosen du har taget billeder af, har meget anderledes blade end mine stokroser, som slet ikke er så takkede i kanten som din. Men jeg synes nu også det ligner en stokrose.
  Mvh. Malene, Lad romantikken blomstre.

  SvarSlet
  Svar
  1. De fleste dage går nu mest med at nyde lige for tiden :-)
   Jeg er også noget spændt på at se stokroserne, når de springer ud.

   Slet