29. juli 2012

Sol og regn


Hvor er det skønt at vågne op en lun morgen, hvor solen skinner ind i soveværelset, og det første der møder mit blik, når jeg ser ud gennem det åbne vindue, er engen der står i fuldt blomsterflor :-)


Den første uge af vores ferie er fløjet afsted med hund, besøg og mange besøgende. Vejrmæssig har der heller ikke været noget at klage over :-)

I aften blev der tid og ro til at gå en længere tur op i skoven med Zita. Det blev dog en lidt våd tur, vi var ikke kommet ret langt før det begyndte at regne, så en god times tid senere kom vi hjem med en våd og træt hund.
En meget positiv oplevelse på turen var, at jeg udelukkende så almindelige sorte skovsnegle i vejkanten da vi gik hjem - ikke en´ eneste af de ulækre bæster der ellers ses mange steder :-)

Dejligt at Zita fik brændt noget energi af, for hun har været super aktiv i dag.
Der er blevet kæmpet et par kampe, for den har fundet ud af at gå op af trappen, hvilket den ikke skal, men der står 2-0 til mig, efter jeg ved ikke hvor mange omgange ;-) Håber den snart opgiver at prøve til, for den vinder jo ikke noget ved det.
  

Efter en god times travetur i skoven, kan man godt blive temmelig træt, når man er lille hund.


Lidt sulten var den også blevet, men den spiser slet ikke de mængder der anbefales, derfor sidder jeg og håndfodrer den lidt ind imellem, for så glider der trods alt lidt mere ned.
Zitas humør og energiniveau fejler dog ikke noget, og hun spiser da også lidt mere for hver dag der går, så mon ikke hun lige pludselig når op på den mængde mad, der anbefales. 

11 kommentarer:

 1. Først og fremmest tillykke med dejlige Zita. Næst efter menneskebørn er der er intet som dyrebørn - de vækker alle gode følelser og man glemmer helt at de også er lidt besværlige og krævende. Nøj, hvor må det være herligt:o)
  Og sikke en udsigt at stå op til, jeg forstår godt at du nyder ferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Sådan en lille hvalp er sød, indtil videre har der heldigvis været flest gode timer med Zita, men selvfølgelig er hun hvalp med de opgaver der følger med det.

   Slet
 2. Hvor er hende Zita bare bedårende - jeg er vokset op med schæfere hele min bardom, hvor min far trænede og avle den dejlig race.
  Lækker udsigt at vågne op til - det er en gave :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så ved du jo hvor skønne schæfere kan være :-)

   Vi er meget glade for den skønne natur der er her hvor vi bor, og glæder os dagligt over den :-)

   Slet
 3. Man kan da kun blive i godt humør af den udsigt og så en herlig hvalp :o)

  SvarSlet
 4. Nej hvor ser Zita sød ud, især der hvor den ligger med hovedet på dit ben.
  Dejligt med udsigt ud over markerne i stedet for hus på hus ved siden af jer. Dette er noget ganske andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nyder også, at vi ikke har huse rundt om vores grund :-)

   Slet
 5. Det er vel nok en dejlig hund, I har fået, Vivi - tillykke! Jeg kan slet ikke stå for dyrebørn. Og udsigten over engen er bare så smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Der er ikke ret mange der kan stå for Zita, alle steder hvor vi kommer med den lille uldtot bliver hun beundret, men nu må hun jo nyde det så længe det varer, for inden længe er hun jo så stor, at hun hverken tiltrækker alle mulige både børn og voksne der har lyst til at snakke med hende ;-)

   Slet
 6. Kan det tænkes at den unge frøkken ikke kan lide maden?? Vores Danny har altid haft en glubbende appetit under hele hans opvækst. Men han er også opvokset på råt foder og har med lethed sat et kilo til halvanden til livs om dagen :-)

  Glæder mig meget til at følge hende fremover..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er ikke ovenud begejstret, men når det bliver blandet med leverpostejmader eller tun glider det lettere ned.

   Slet