31. oktober 2015

Binderier.

Duften af gran og pyntegrønt fylder for tiden luften i mit værksted.
Det er så hyggeligt :-)
 
Tiden flyver af sted med arbejde i dagtimerne, og binderi når jeg kommer hjem. Jeg har ikke så meget tid til at blogge for tiden, læser alligevel lidt med på de forskellige blogs ind imellem, for de er så berigende at følge. Jeg får desværre ikke skrevet kommentarer så ofte, som jeg gerne vil. Håber på mere tid, når vi kommer et par måneder længere frem :-)
 6 kommentarer:

 1. Mere tid - dén kender jeg også. Syntes at dette år er fløjet afsted, og sikke som jeg føler mig bagefter. Jeg har lovet mig selv at jeg er klar til julen - og mentalt tilstede i julen. Men det er egentligt nok først år jeg er tilbage i den normale gænge.
  Du er dygtig og produktiv.... Jeg håber at få tid til at lave bare en lille krans til døren. Alternativ må jeg ud og bruge penge på én.
  Mange hilsner og god aften Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den kære tid ;-) Jeg synes også, dette år er fløjet af sted, men det skal vi vist se som positivt - tænk hvis tiden sneglede sig af sted, det ville være meget værre :-)

   Slet
 2. Det er en flot bod du har og du får virkeligt noget fra hånden, med alle de dekorationer og kranse - et stort udvalg for dem som kommer forbi. Har du selv lavet betonroser?. de er fine.
  Kh. Ingeborg
  fra ingeborgshaveblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det er ikke beton roser jeg har i hjertet men skumroser, så det er helt almindeligt købe pynt.

   Slet
 3. Hvor er det nogen smukke ting du laver. Jeg har selv arbejdet hos en blomsterhandler og hvert år ved denne tid savner jeg at stå og lave alle de smukke kirkegårdsting og juledekorationer. Det var så hyggeligt. God arbejdslyst og knus til dig fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja det er hyggeligt at stå og binde, og samtidig har duften af gran.

   Slet