15. november 2015

Vinterpynt ude og inde

Der er travlhed her med arbejde og kransebinderi.
De første juletræer blev hentet i går, og jeg var en tur på kirkegården for at pynte min fars gravsted
- tiden flyver bare af sted.
 
Dagenes lyse timer skrumper ind. Det er mørkt om morgenen, når jeg tager på arbejde, og skumringen er begyndt, når jeg kommer hjem, så det er svært at finde gode tidspunkter til, at få ordnet og pyntet op udenfor. Der er jo også andre gøremål, der skal klares, når det er weekend ;-)
Jeg kom dog lidt i gang i dag. Whiskytønderne blev tømt for sommerblomster, så der er klar til vinterpyntning i dem. 
 En af bænkene blev pyntet op.
Det ser så hyggeligt ud, når gran, kogler m.m. indtager pladsen :-)


Der skal også være lidt til fuglene.


Artiskokkerne nåede ikke at komme i blomst udenfor i år, men se lige her. Når de ligger og tørrer op indenfor, kan de åbenbart også komme i blomst :-)


Det er da særdeles dekorativt :-)

10 kommentarer:

 1. Hej Vivi.Ja!!! jer arbejdene folk ser jo kun dagslyset i weekenden.Men lidt pynt på bænken er det da blevet til..............bænke er bare gode at pynte på alle årstider.
  Jeg har også lavet lidt flere kranse.Men skal lave dekorationer med min veninde sidste på måneden.Smuk blomst din artiskok fik.
  Og god aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart, at vi er inde i den mørke tid nu, og det er godt med lidt pynt hvor vi færdes dagligt.
   Inden længe går jeg også i gang med nogle juledekorationer.

   Slet
 2. Hej Vivi
  Nej det er ikke let at nå alt det man gerne vil, især ikke når det er mørkt når man kommer hjem. Jeg har lige været nede og tænde op i brændeoven i kælderen, for nu skal der laves jule bestillinger resten af dagen... skal bare lige fine min gider, tror jeg har tabt den på vej hjem fra arbejde ;)
  Det ser superhyggeligt ud med bænken i vinter stemning ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig, du har brændeovn i dit værksted. Jeg bruger en gasvarmer, når det bliver for koldt i mit værksted, men det giver bestemt ikke den samme gode varme, kunne godt bruge et isoleret værksted.
   Selv om det er meget hyggeligt at binde, kender jeg godt det med, at det nogen gange kan være lidt svært at trække sig selv op efter en lang arbejdsdag ude i regn og rusk ;-)

   Slet
 3. Hej Vivi. Hvor ser din bænk flot ud. Den er virkelig smukt pyntet. Det kunne jeg godt tænke mig at kopiere. Det er sjovt med din artiskok. Det har jeg aldrig set før. Fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du kopier bare alt det du vil, en af formålene med min blog er jo blandt andet at inspirere, ligesom jeg lader mig inspirere, af det jeg ser rundt omkring.

   Slet
 4. Her er nå dagen 11 timer kortere enn ved sommersolhverv, så det begynner å bli mørkt, og da er det hyggelig å pynte både ute og inne.
  Krakken ser riktig hyggelig ut :-) Og.. artig med artisjokk i blomst, det har jeg ikke sett før.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hyggeligt at vinterpynte -)

   Slet
 5. Kære Vivi Kender det så godt med lyset med næsten 8 timers arbejdsdag og 1,5 times transport så er der heller ikke meget dagslys når jeg når Amager. Godt vi har weekenderne til at pynte op i. Din bænk ser superjulehyggelig ud. God ide med artiskokken. Smuk sammen med stagerne, hvor er de flotte. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver godt, når lyset kommer tilbage igen. Det er også nogle fine ting du får lavet :-)

   Slet