16. september 2013

Efterår

Den kølige luft der rammer næsen, nødvendigheden af trøje eller jakke specielt i morgen og aftentimerne, temperatursvingninger og vejret der skifter mellem sol, regn og blæst. Vi kan ikke længere komme uden om det. 
Efteråret er over os.


 Det er hyggeligt med en lille aftentur i haven for både to- og firbenede.
Zita bliver nødt til at være i snor, ellers er der stor sandsynlighed for, at hun smutter ud og oplever verden på egen hånd. 
Jeg håber hun snart bliver lidt mere voksen og fornuftig på det punkt - fjollede hund ;-) 


Aftenhimlen var rigtig flot :-)


Efter en god, lang og varm sommer med meget udeliv, er det her i de kølige efterårsaftener nu også hyggeligt, at kravle indendøre, og nyde varmen fra brændeovnen :-)

10 kommentarer:

 1. Ja det er godt med en brændeovn, hvor var det koldt her til aften, vi kom også under 10 grader, så nu må vi finde mere tøj frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er meget glade for brændeovnen. Der skal ikke ret meget brænde til endnu, før huset er varmet op, og der er lunt og behageligt :-)
   Her er de tykke trøjer fundet frem. Gad vide hvor længe der går inden vinterfrakken skal ud af skabet.........

   Slet
 2. Ja især morgen og aften bliver det køligt. I dag måske fordi det har regnet hele formiddagen.
  Dejligt med et opdateret billede af Zita.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja i formiddags regnede det, men heldigvis kom solen frem midt på dagen. Vejret blev så fint, at jeg gik ud og satte de sidste krokusløg i jorden i dag :-) 240 krokusløg er sat foran vores stakit ud mod vejen. Jeg er noget spændt på, hvor meget de syner af, her i det kommende forår.
   Ang. Zita så er det vist ved at være lidt tid siden, hun har været med på bloggen. Hun er en god, glad, sød og dejlig hund, der hele tiden bliver dygtigere til mange ting :-) Hun er dog stadig en lille bandit på nogen områder, og finder jævnligt på nye narrestreger, når vi vender ryggen til

   Slet
 3. Vi kan vist ikke komme udenom, at efteråret nærmer sig. Jeg synes bare det er svært at finde varmere tøj frem. Bare det, at være nødt til at have strømper på, det er slemt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stømperne er også taget i brug her..........

   Slet
 4. Næ vi må sande at det går mod mørke og kolde tider, men en aftenrunde og den smukke himmel er skøn inden man går ind i varmen.
  Det er nok fristende for Zita at springe ud over markerne så fristende som de ser ud? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Får Zita lov jagter hun fasaner ned gennem majsrækkerne, men det må hun ikke for sine skrappe mennesker !!
   Det er dog endnu værre hvis hun løber på vejen, hvor hun kan vælte cyklister eller blive påkørt af biler. Altså hedder det mandsopdækning i gårdhaven, når hun er udenfor gårdhaven, hedder det snor.
   Hendes frihed er indskrænket noget, det er lidt synd, men friheden for farlig, når vi ikke kan stole 100% på, at hun bliver inde på vores egen matrikel. Håber hun bliver klogere med tiden !!

   Slet
 5. Hej Vivi.ja! efteråret er bestemt over os.Og vi er da også gået igang med at tænde op i brændeovnen.Glæder mig til at se alle dine krokus til foråret.
  Har selv lige sat 50 tulipaner og nogle liljer i mit nye bed.God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal også nok blive flot med dine tulipaner :-) Glæder mig allerede til foråret og alle løgvæksterne ;-)

   Slet