24. november 2011

Krukker og lamper


For noget tid siden fortalte jeg, at der lå en del krukker rundt omkring i bedene ude ved huset. Dem har jeg vist fået samlet sammen nu. Ovenfor kan i se min lille samling af krukker, zinkbaljen og inde bagved et fuglebad i granit :-) 
 Efter billedet blev taget, dukkede der endnu en stor krukke op, magen til den der er gået itu.
Dejligt med lidt ekstra krukker til at plante i til forår og sommer :-)Der er en del udendørslamper både nogen på huset, men også et par stykker i bedet, det er rigtig hyggeligt med alle de lamper, når mørket sænker sig. 

H.J. har et job der udløser en del afspadsering, så han har ofte god tid til at gå og rumstere rundt ude ved huset (jeg er altså lidt misundelig ;-)), men dejligt for mig at komme hjem fra arbejde, og se hvad han har gået og ordnet.

I dag var bl.a. spindelvæv rundt om stuehuset fjernet. Alle vinduerne har været åbne, og rammer og kanter var blivet vasket, ruderne er pudset, og udendørslampernes glas er nu til at se igennem :-)) 
Det hele har pyntet rigtig meget :-)
  

10 kommentarer:

 1. Ja krukker kan man ikke få for mange af og du har jo fået masser af plads til dem:o)
  Annette

  SvarSlet
 2. Mon ikke du finder anvendelse for dine "nye" krukker...!? Og skønt med en mand der når ud og pusle lidt med huset :o)

  SvarSlet
 3. Skønt med alle de krukker. Den der der er i stykker, kan den ikke være i et bed, den vil da se flot ud der, synes jeg.
  Jeg kan godt forstå du er misundelig på H.J., men det er jo også dejligt, når han har ordnet nogle ting, når du kommer hjem.
  Det med vinduerne er da ikke så tosset, det kunne jeg også godt bruge ;o)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kunne sørme også godt bruge en HJ til mine vinduer :-D
  Det var da en god høst af krukker, du fandt der, så skal det bare blive forår.
  Vi har også et fuglebad som fulgte med huset, og jeg ved at det er den oprindelige ejer som har købt det i sin tid. Det er lidt hyggeligt, synes jeg :-)

  SvarSlet
 5. Det var ikke nogen dårlig sidegevinst, krukker kan man jo aldrig få for mange af :)

  Er I flyttet derud? Eller er I der 'bare lige' lidt alle dage :) Kan godt forstå, hvis I ikke kan vente....

  SvarSlet
 6. Det er da ikke så tosset - hverken med H.J. eller krukkerne :-)

  SvarSlet
 7. "Mærkelig nok" finder jeg altid noget at proppe i mine krukker. Uanset hvor mange jeg anskaffer mig, synes jeg altid, jeg mangler ;-)
  Er glad for de krukker der kom frem i lyset, de falder meget godt i min smag.

  Cugina vi er ikke flyttet, og forventer ikke at gøre det før vi får solgt vores nuværende bolig, men vi har næsten været derude et smut hver dag (kortere eller længere tid) i de 12 dage vi har haft huset :-)
  Vi elsker at være der, og glæder os sååååååååå meget til, vi kan flytte derud.

  SvarSlet
 8. Krukkerne er en dejlig lille sidegevinst ved huskøbet, for det er jo nogle pæne brugbare krukker må man sige.
  Kh Helle

  SvarSlet
 9. Jeg forstår godt at I ikke kan holde jer væk og det er perfekt at HJ har tid til at gå og ordne. Jeg formoder at din arbejdsplads ikke fyrer jer for vinteren, det ville ellers være pasende for dig lige nu:)

  SvarSlet
 10. Lisbeth, nej der er ingen vinterfyringer på min arbejdsplads, men det er sandelig også nok, at 6 kollegaer er fyret permanent.

  Min vinter kommer dog for en stor del til at gå med kurser. 9 ugers kursus bliver det samlet til inden april måned. Skal afsted på den første 3 ugers kursus på mandag (Anlæg i betonsten i lige linier).

  SvarSlet