25. juli 2011

Lavendler

I dag var første arbejdsdag efter 3 ugers sommerferie, det er nu lidt hårdt at komme i gang igen...........

Jeg kan egentlig godt li´ mit arbejde, men friheden til at kunne bruge min tid på lige netop det, jeg føler mest for hver dag, er der ikke noget arbejde, der kan måle sig med i min verden.

Men, men.........uden job - ingen penge, og så er friheden allerede indskrænket en hel del, så jeg kan vist lige så godt indstille mig på at arbejde er en del af livet ;-)

Velkommen tilbage til virkeligheden!!


Alle disse skønne lavendler står i et stort bed på min arbejdsplads.  Det fine blå "hav" af  lavendler, kan jeg kun blive glad af at se på og dufte til :-) 
Hvis solen ellers kunne finde ud af at sende et par stråler ned til os, ville humlebierne og de hvide sommerfugle have svævet hen over bedet, men det var ikke lige tilfældet da jeg tog billederne i dag.
 

8 kommentarer:

 1. Ha ha, en brugt ferie er vel næsten en kedelig ferie, hahahaha, men som du siger, uden job ,ingen penge. Det er jo det!!! Men Åh hvor ser det skønt ud :)Og duften må nærsmest være bedøvende :) Ikke nogen dårlig arbejdslads :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det smuk med så mange Lavendler på et sted.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker lavendler, tænk hvis man kunne smide sig på ryggen der midt i bedet og bare indsnuse duften :-)
  Sikke et bed at have på sin arbejdsplads.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Mon ikke de fleste har det sådan, især efter en ferie. Jeg forstår godt, at du gerne selv vil kunne bestemme. Jeg må sige, det er også rigtig dejligt, men trods alt har du muligheden for at kunne arbejde udenfor og f.eks. have udsigt til et skønt lavendelbed.
  Måske kan du fotografere i solskin i morgen. Det er forresten ingen trøst, det var ikke specielt godt vejr i din ferie.

  SvarSlet
 5. Surt at der ikke kan være duft på billederne, for sikke en rus det må være.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 6. Det er et skønt bed - sikke en duft der må være:) Og så ellers god arbejdslyst.
  Det er utroligt så hurtigt 3 ugers sommerferie får ben at gå på og altid lidt vemodigt når sommerferien er slut - så går tiden mod efteråret........ Men jeg tror at man nemt kunne gå i stå hvis der ikke var et arbejde at stå op til, når man går hjemme kan man altid udskyde til i morgen og pludselig er der gået 10 år .

  SvarSlet
 7. Ja, urene skulle kunne sættes til at gå langsommere, når man har ferie :-)
  Men sikke et pragtfuldt lavendelhav, I har. Det må være skønt at gå forbi, og imorgen kommer solen forhåbentlig også forbi :-)

  SvarSlet
 8. Det ser da ret fantastisk ud med sådan et helt hav af lavendel :-)
  Mon ikke arbejdslysten hurtigt vender tilbage, nå du lige kommer ind i rytmen igen. Jeg synes tit det tager et par dage, før jeg også mentalt er tilbage fra ferien.

  SvarSlet