23. august 2014

Solsikkerne


I år har vi masser af solsikker, fordi jeg har brugt dem til at skabe højde på begge sider af stien ned til frugthaven (som endnu mangler frugttræerne ;-)).
Det er planen, der engang skal bygges en pergola her, men da alt ikke kommer på en´ gang, synes jeg, solsikkerne var et godt alternativ i år :-)
Regn og blæst har været lidt hårde ved dem i år,.....


....men jeg elsker de store glade blomster hoveder, på trods af "lidt skrammer i kanten" :-)


Selvom den 12 meter lange solsikke alle´ er fin, glæder jeg mig til den første sommerdag, hvor der står en skøn pergola med klatreroser, der slynger sig omkring stolperne, og lavendler der står duftende med sommerfugle og humlebier som en mini alle´ i bunden..............
Drømmene om noget der kan blive til virkelighed, er ganske gode at have :-)

8 kommentarer:

 1. Altid dejligt at drømme, håber de går i opfyldelse. Solsikkerne er også flotte, men klatre roser noget ganske andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er stor forskel på solsikker og roser, men de et årige blomster er gode at bruge til mange ting, ind til der bliver tid til de permantente løsninger. I min gamle have brugte jeg f.eks. sommerblomster i starten, på den plads hvor der senere skulle være havebasin :-)
   Mine drømme omkring haven skal nok gå i opfyldelse, jeg kan bare ikke nå det hele på en´ gang, hvilket heller ikke er min plan.

   Slet
 2. Jeg ar ret vild med din solsikkeallé! Og havedrømme er gode at have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes selvfølgelig også, solsikkealle´en er et godt alternativ til at skabe højde indtil vi får bygget en pergola :-)
   Jeg har masser af havedrømme, men er helt bevidst om, at det kommer til at tage år, før de alle er blevet til virkelighed, men det er helt fint, bare det rykker lidt hvert år :-)

   Slet
 3. For noen fantastiske solsikker! Jeg kan likevel lett se for meg drømmen din om pergola med roser på samme sted! Lykke til!
  Sensommerhilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå at du glæder dig til pergolaen, men det er et fint alternativ du har lavet med solsikkerne.

  SvarSlet