11. august 2012

Det er lige før, jeg tror vi bor midt i en Morten Korch idyl.


Der har været et nordisk træf af veteranbiler her i Billund -Grindsted området i dag. I formiddags var der et optog inde i Billund med dem, som H.J. gerne ville have set, men vi troede det var senere på dagen, end det var, så det nåede vi ikke. 

I eftermiddags da vi ville tage en lille pause fra arbejdet med at rydde op i værksted og stald, fik noget af en overraskelse. Alle veteranbilerne kom forbi lige foran vores hus, så H.J. fik set veteranbiloptog på første række :-)

De er superskønne de gamle biler, og det var lige før, jeg troede vi boede midt i en Morten Korch idyl. Fantastisk syn med så mange gamle biler. Vi har læst, at der deltog 55 biler.

Hvis du ikke er til veteranbiler så hop af nu, for du vil blive bombarderet med en masse billeder nu.
Den ene skønne gamle bil efter den anden kom forbi, og H.J. har taget en skøn, skøn billedserie af dem, og i får dem alle her:
Tænk, en ganske almindelig lørdag eftermiddag kunne blive så hyggelig.
Alt dette foregik lige uden for vores dør.
Glade veteranbilister der vinkede og hilste, og de fleste klædt i tøj der svarede til den årgang, deres bil havde.


8 kommentarer:

 1. Ja jeg skal da love for, at der kom mange biler forbi jer, det var da godt for H.J. at han fik chancen for både at se og fotografere dem. Jeg kan godt forstå, at I syntes, det var hyggeligt.
  Der er også af og til træf af veteranbiler her på øen. Vi har nemlig her i vores lillebitte by et Austin museum, så en gang i mellem mødes de her, så er Bent oppe og fotografere :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vildt hyggeligt, og H.J. fik meget, meget bedre billeder her ude, end han kunne have fået inde i byen :-))

   Slet
 2. Hold da op. Det var da noget af en rejse i tiden I der fik. Ekstra nummer foran hoveddøren. Hvor heldig kan man være. De gamle modeller havde nu noget over sig, som de moderne mangler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var da noget af en oplevelse, at se så mange forskellige gamle køretøjer lige udenfor vores dør. Naturen herude som baggrund på billederne, er også noget helt andet og meget bedre, end vi kunne have fået på et nyere torv inde i byen.
   Jeg synes biler der er så gamle, som dem der kom forbi her, er meget, meget charmerende :-)

   Slet
 3. Skønne biler i skønt vejr. Du har ret når du skriver ren Morten Koch idyl :-)
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig idyl, da den ene skønne gamle bil efter den anden kom forbi. De blev ved og ved med at komme i små grupper, så der gik et pænt stykke tid inden de alle havde passeret :-)

   Slet
 4. Hvor er det altså hyggeligt at alle de biler kom forbi ude hos jer, det ser virkelig hyggeligt ud og ja det er da ren idyl

  SvarSlet