7. april 2015

Blå og gule blomster

Det er dejligt, at der begynder at dukke flere og flere blomster op i haven. Det er de blå og gule farver der fylder mest i vores have lige i øjeblikket.
 

Snepryd.


Martsvioler.


Vinca.


Perlehyacinter.


I bunden af det stedsegrønne bed står efterhånden en del tete a tete. Jeg planter nye i hvert år, så hvem ved, måske kommer de til at danne et helt gult tæppe med årene.

I det gul-orange bed kommer der flere og flere blomster i påskeliljerne for hver dag der går :-)
Jeg er meget spændt på, hvordan det bed kommer til at tage sig ud hen over sommeren. Der er blevet plantet ret tæt, så planterne kommer forhåbentlig til at lukke nogenlunde sammen allerede i år.
 
 
Et lille tilbageblik


6. april 2014
Sidste år i april gik det meste af tiden med at ordne jorden efter fræsning.
Her er det på vores lille P-plads.


Samme sted 7. april 2015.

8 kommentarer:

 1. Elsker de blå farver. I har godt nok lagt mange timer i haveprojekter. Så er det fint at have en blog med billeder, hvor man kan kigge tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er blevet og bliver brugt mange timer i haven, men jeg elsker det :-)

   Slet
 2. det er skønt med påskeblomster i haven, sidste efterår købte jeg også en del nye, og nu "høster" jeg også gevinsten af dem :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja løgblomster får vi hurtigt glæde af :-)

   Slet
 3. Hej Vivi.Alle de smukke blå blomster er jeg også rigtig glad for.......................og der skal da nogle til i din store have.
  God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal bruges vildt mange blomster til vores have. Det er naturligvis begrænset, hvor meget vores blomster syner af endnu, men der kommer flere og flere til for hvert år, så det bliver hele tiden bedre. Det er da værd at glæde sig over :-)

   Slet
 4. Hej Vivi. Det ser rigtig godt ud med tete-a-tete under de stedsegrønne. Det er allerede flot og vil sikkert kun blive endnu flottere jo flere du planter ud.
  Det ser ud til at arbejdet med at bearbejde jorden har svaret sig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var fint at vi fik trukket rødder op og fik styr på alt det jordarbejde sidste år, så yderkanterne af haven også kan tage sig godt ud :-)

   Slet