26. august 2013

Gule og orange farver sidst i august


Farverne i haven taler deres tydelige sprog om, at sommeren er ved at gå på hæld, og det tidlige efterår nærmer sig.


Rønnebærene er helt fantastisk smukke lige nu.
Solsikkerne gør mig glad, hver gang jeg ser på dem :-)


Det er med at nyde dem lige her og nu, for om få dage er det planen, flere af dem skal ende deres dage som bordpynt, når H.J. fejrer sin 60 års fødselsdag.
Morgenfruerne står endnu. Hvor er det fantastisk, man kan så en pose frø og få så meget farvepragt ud af så lidt. Det er virkelig en gode, især nu hvor udvalget af stauder stadig er ret begrænset.


Jeg håber på, at der næste efterår også står et staudebed, hvor de gule og orange farver er temaet. Det ligger helt fast, hvor det skal være, så nu handler det "bare" om at få vendt noget mere plæne ;-) 

8 kommentarer:

 1. Jeg er ikke i tvivl om, at der står et staudebed til næste år. Heldigvis gror stauder hurtigt, så det er ingen problem, slet ikke for dig.
  Tillykke til H.J.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Ja et staudebed syner heldigvis ret hurtigt af noget - jeg må ud og grave. Det må dog lige vente til næste uge..........
   I denne uge står der kursus på programmet (anvendelse af stauder i grønne anlæg), hvilket betyder jeg er sent hjemme hver dag, og så er der lige fødselsdagen, hvor der stadig er en del forberedelser, der skal klares.

   Slet
 2. Skønt at høre at du planlægger et bed med de skønne, varme farver med knald på. Jeg er ikke i tvivl om at det bliver smukt. Dine solsikker er virkelig til at blive glad af og en perfekt dekoration til HJ's fødselsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker de gule, orange og rødbrune farver, og tror selvfølgelig på, at det kan komme til at tage sig godt ud ;-)

   Slet
 3. med solsikkerne på bordet !! det skal nok blive flot....
  tillykke med ham :) håber at i får en go' fest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Håber det bliver lidt festligt med solsikker på bordene.

   Slet
 4. Det tidlige efterår, måske. Men også mangel på vand har efterladt blomster og planter i en sørgelig forfatning.
  Tak for kikket på din blog.
  Hilsen den Haveglade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kalenderen skriver jo snart efterår, så farverne matcher meget godt årstiden. Du har dog ret i, at en del planter har haft det svært med den lange tørre sommer.

   Slet