28. marts 2013

Kursus i: "Natursten, træ og vand" (Uge III)

I går stod vores anlæg færdig :-)


Her kommer en lille rundtur i anlægget.
Vi bevæger os ind bag pergolaen, hvor der er en belægning med chausse´ sten sat i påfuglemønster.


Her et lille udsnit af den del jeg har sat.


En tur op af trappen..........


...............til terrassen.


Nede igen går vi gennem  pergolaen ind mellem bassinet og kampestensmuren.


Her er der en knoldebrobelægning.


I knoldebrolægningen er der lavet en lille rende. Den er tør i dette anlæg, men kunne sagtens laves, så den kunne bruges som en lille kilde oppe fra murens bund og ned til bassinet.


Her er udspringet til vores rislevand.


Vandet løber fint, og har en dejlig lyd :-)


Her løber vandet ud i bassinet.


Det har været et rigtig godt kursus, hvor jeg har lært en masse, men vi mangler endnu to dage, som vi skulle have haft lige efter påske.
Sådan bliver det desværre ikke.
Den kommende lockout af lærer, rammer også mit kursus forløb.
Det var noget frustrerende at køre hjem på påskeferie, da vi mangler at få en tilbagemelding fra underviseren om vores projekt, og ingen naturligvis ved noget om, hvornår det evt. bliver.

26 kommentarer:

 1. Det har været spændende at følge dit kursus fra sidelinien. Det må være frustrerende ikke at få tilbagemeldinger.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare blevet flot, jeg kan lige forestille mig det i din have. Tænk at se det udendørs, det vil give et helt andet indtryk.
  Hvor ærgerligt og frustrerende, at I ikke får tilbagemelding. Lad os håbe den kommer senere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror den kommer, forhåbentlig så længe vi stadig har projektet i frisk erindring. Ingen har endnu fået et kursusbevis, så noget må ske.
   De anlæg ville se helt anderledes ud udendørs, hvor der selvfølgelig også ville være planter omkring. Noget grønt ville sætte det sidste prik over anlægget.

   Slet
 3. Det er blevet et superflot anlæg, og jeg synes bestemt godt, at I kan være stolte af jer selv, specielt den del af anlægget med rislevand og bassin. Påfugle-mønstret er også blevet flot ensartet.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare flot! Det kan da kun blive flotte tilbagemeldinger, men selvfølgelig vil I gerne høre det fra lærerne selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vi er selvfølgelig bekendt med de fejl der er lavet, for 100% fejlfri er ingen af de 3 anlæg der er lavet. Alligevel tror jeg underviseren har yderligere kommentarer til vores projekter, som vi kan stoppe i rygsækken og hive frem igen, når vi engang står til svendeprøven.

   Slet
 5. Hej Vivi.Det ser da bare rigtig flot ud.Det må da være et hårdt arbejde med alle de sten.Jeg har et år på bloggen med en giveaway i dag.
  Rigtig god påske til dig og din familie Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tungeste var kampestensmuren, resten er ikke så slemt.

   Slet
 6. Det ser rigtig godt ud. Der er jo ikke noget som natursten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vi kan meget hurtigt blive enige om at natursten er langt det smukkeste.

   Slet
 7. Det ser flot ud, nu er du i træning, hvis du skal have lavet noget lignende hos dig selv:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hen af vejen vil jeg helt sikkert bruge, noget det jeg har lært i min egen have :-)

   Slet
 8. Neeej, hold nu dog op Vivi, hvor ER det bare blevet kanon godt! Wauw.
  Det ser simpelthen intet mindre end fantastisk ud. Rigtig godt gået. Jeg kan nu godt misunde dig alt det du kan nogle gange. Mon ikke du har fået mod på, at lave noget lignende hjemme i haven også?
  Rigtig god påske.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene :-)
   Ved godt dit fysiske helbred ikke er til det, men ellers er det ikke sværere end det kan læres.
   Jeg har hele tiden haft mod på at gå i gang med alle mulige projekter herhjemme (det værste der kan ske, er jo kun at jeg må lave noget om, hvis det ikke bliver helt, som jeg vil have det i første forsøg), men det er selvfølgelig supergodt at lære så meget som muligt om, hvordan jeg giber det an, så resultatet bliver bedst muligt fra starten :-)

   Slet
 9. Det ser jo super godt ud! Tillykke med vellykket arbejde - jeg er sikker på tilbagemeldingen bliver god

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Tilbagemeldingen handler for mig mest om konstruktiv kritik, noget jeg kan tage med mig og arbejde videre med. Jeg er klar over, hvor vi har holdt normerne, og hvor de er smuttet lidt.

   Slet
 10. Altid spændende at følge med, det ser sørme godt ud.

  SvarSlet
 11. Når du nu ikke kan få tilbagemeldinger fra lærerne, så kan du da ihvertfald få det fra havebloggerne! Og waauuu siger jeg også, hvor har du været dygtig og hvor må du da bare have knoklet! Virkelig flot:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, i er alle så søde med jeres kommentarer. Vi har alle 4 i gruppen gjort vores til, at få det bedste ud af projektet :-)

   Slet
 12. Hej. Det er virkelig flot, det I har fået lavet. Ærgerligt at du ingen tilbagemelding får fra lærerne, ja den lockout rammer mange. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal mene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er virkelig ærgerligt, at lige netop dette kursus skulle ende midt i en lockout, men der er desværre mange der er endnu hårdere ramt end os. Vores ældste barnebarn skal på studierejse med hendes 10. kl. på søndag, det er synd for dem, hvis de går glip af det.
   Det undrer mig faktisk, at der ikke er mange flere mennesker der vælger at blive lærer, hvis deres arbejdsforhold er så supergode, som det nogen mener............... (jeg misunder dem bestemt ikke).

   Slet
 13. Hold da k... hvor ser det bare WAUW ud. Andet kan jeg ikke sige. WAUW!!

  SvarSlet