Ventetiden er lang med de udendørs vindruer, men nu har de langt om længe skiftet farve fra grøn til rød.
Det er meget dekorativt ;-)
Vi er begyndt at spise af dem.
De smager ganske udmærket, men er ikke helt så søde, som de grønne druer mine forældre har i drivhuset.
Hej Vivi.Dejligt med egne druer .....og de ser da flotte ud.Hvis du har mange så skulle du prøve
SvarSletat lave druesaft.........prøv at se mit forrige indlæg.Og der er også en opskrift......det er superlet at lave og smager bare godt.Har også røde druer.
God aften Jette
I år har jeg ikke flere druer end vi kan nå at spise, men forventer der bliver mange flere fremover. Den færdige druesaft skal den blandes op med vand, som man gør med andre safter ? Jeg har vist aldrig smagt druesaft.
SletHej Igen.Druerne koger i 15 min.med gryden halvt fyldt op med vand.Sies fint gennem et klæde og koges op med sukke.....efter smag og et per spiseskefulde atamon
SletDerefter på skoldede flasker der er vendt i atamon.Og den er lige til at drikke.
Håbe rdu får så mange druer til næste år at der kan blive til lidt saft.Jette
Tak, det vil jeg prøve, når jeg får mange druer :-)
SletDet ser lækkert ud.
SvarSletTror du ikke, de får mere sødme, når de bliver mørkere? Vi har en blå vindrue i drivhuset og hvis vi tager klaserne for tidligt er de lidt syrlige, men hvis vi venter, så er de utroligt søde og lækre.
SvarSletDet lyder meget fornuftigt det du skriver, for de mørkeste druer i en klase er de sødeste, måske er jeg lidt for tidligt ude ;-)
SletDe suger rigtig varmen og solen til sig på den gule gavl.
SvarSletVæggen bliver ret godt varmet op, men den ligger mod vest. Det havde nok været bedre om den var plantet på en sydmur, så druerne kunne få mest muligt sol i efteråret, men sådan forholder det sig ikke.
Slet