Efteråret banker på, men der er stadig gode ting at hente i køkkenhaven :-)
Hovedsalat, spinat og rødbeder, som blev sået sidst i juli, giver stadig fine blade til salatskålen.
Hjulkrone blomster og kronblade fra morgenfrue tilfører den grønne salat lidt feststemning.
Godaften Vivi.Dejligt med egen afgrøder fra haven.Jeg har også masser af salat-gulerødder-pastinak-bladselleri-og masser af krydderurter.....så vi kan næsten holde os selv med grønt.Men lige nu har vi brugt godt med tid på vores nye bed.....og nu er det færdigt.Dejligt at vejret var med os.
SvarSletGod weekend til dig knus Jette
Ja det er dejligt, at kunne hente direkte fra haven. Jeg har ikke så mange rodfrugter kun gulerødder, rødbeder og selleri. Selleriene er jeg spændt på. Dem har vi ikke spist af endnu, de ser ret små ud. Kartofler henter vi også i haven endnu.
SletDet ser godt ud med dit nye bed :-)
Hej Vivi
SvarSletSikke en dejlig salat, her salat festen desværre over for denne sæson. Til gengæld nyder vi stadig alle de forskellige rodfrugter og vi har stadig de første majs til gode ;o)
Jeg er lidt spændt på mine majs om de bliver til noget, de ser lidt små ud, men jeg håber, at bare et par stykker bliver så store, at vi kan smage på dem.
SletLækkert ser det ud..... :-)
SvarSletVi har ikke selv en køkkenhave - men gad sørme godt. Tankerne kredser om højbede på taressen som vi ikke bruger alligevel. Og syntes at din lækre salat gør kun drømmer større.
Rigtig god weekend
Hilsen Susan
Det vil være en god ide med nogle højbede, hvor du kan dyrke lidt spiseligt grønt. Det er dejligt at hente direkte fra haven - smagen er helt i top :-)
SletDette så utrolig godt ut. Friske flotte farger. Ønsker deg en fin søndag. Klem
SvarSletTak :-)
SletDet ser lækkert ud med din egen lækre salat på denne tid af året og bladene ser så friske og sprøde ud:)
SvarSletDet var ikke så tosset, at lave en sen såning. Det betyder små friske salatblade her i det tidlige efterår :-)
SletDet ser frisk og lækkert ud; men jeg har fået for vane at lave salat med fintsnittet spidskål som hovedingrediens, så vores salat bliver der ikke plukket ret meget af.
SvarSletFriske spidskål i salaten lyder bestemt også lækkert, og fylder lidt mere i maven end salatblade :-)
SletJeg kan godt li´ at lave salater som har forskellige hovedingredienser, alt efter hvad det skal spises til. Jeg overvejer kraftigt lidt dyrkning af kål til næste år. Er dog spændt på, om det kan lykkes med godt resultat, altså uden en masse larver lystigt spiser med, og dermed laver store huller i kålene.
I år er det kun lykkedes at få ruccola til at spire i august. Jeg prøvede ellers at så krølsalat og grønkål. Sidste år havde jeg krølsalat lige til december. Men så er der så meget andet der er bedre i år.
SvarSletJa der er sikkert stor forskel fra år til år, på hvad der lykkes, alt efter hvordan vejret arter sig.
SletJeg har ikke den store erfaring med dyrkning af grønsager, men er ret godt tilfreds med resultatet, jeg som nybegynder har fået i år, men der er selvfølgelig plads til forbedringer. De erfaringer jeg har draget mig, samt læsning om dyrkning af forskellige grønsager, udvider helt klart min horisont på området ;-)