21. november 2011

Mit grønne univers fylder 1 år :-)

(Billede lånt på nettet)
Jeg hejser flaget, for i dag den 21. november er det præcis et år siden, jeg skrev det første indlæg her i "Mit grønne univers".
Jeg var meget spændt på, om der var nogen, som fik lyst til at læse med, men det kom til at gå meget bedre, end jeg på nogen måde havde kunnet forestille mig :-)

Der er i dag over 100 faste læsere af min blog :-) 

Der har været mere end 52.000 klik på mine indlæg :-) 

Mennesker fra 65 forskellige lande, fordelt på over 1200 byer rundt i verden, har været en tur forbi :-)

Mere end 2300 gange er der nogen, der har kommenteret på mine indlæg :-)

Jeg vil takke jer allesammen for ovennævnte :-) Det er det der har givet mig lysten og energien til at skrive de 394 indlæg, det indtil videre er blevet til :-)

Jeg havde 2 målsætninger, da jeg startede bloggen op se her .

- at dele min haveglæde med andre (det er lykkes)

- at være inspirationskilde (håber det er lykkes)


Målsætningerne vil være de samme fremover :-)

Det næste år vil bloggen, hvilket de faste læsere helt sikkert er klar over, komme til at handle om vores nye have. En have der næsten kun består af græs, men meget gerne skal begynde at ligne det, jeg forstår ved en have - dvs. en have med spændende træer, buske og blomster.

Bloggen vil fortsat primært være en haveblog, men der vil formentlig også snige sig lidt ind, om hvad vi går og roder med i vores nye hus, samt fra den omkringliggende natur.
Både hus, have og naturen vil komme til at fylde en del i vores liv de næste år :-)

Jeg forsøger så ofte som muligt, at skrive et par ord på alle de skønne blogs jeg læser med på, men ind imellem kniber det desværre lidt med tiden. Selvom jeg ikke altid når at kommentere, får jeg næsten, og med stor glæde læst alle indlæg på de blogs jeg følger. 
Glæder mig, og ser frem til, hvad vi hver især har at bidrage med i det kommende år :-)  

 Jeg håber, at i der jævnligt læser med på bloggen, og endnu ikke har meldt jer som faste læsere, vil gøre det :-)

Til orientering vil jeg fortælle at jeg har ændret opsætningen på min blog, så ALLE nu har mulighed for at skrive en kommentar til mine indlæg :-)

25 kommentarer:

 1. Hej Vivik

  Tillykke. Det er dejligt med alle de fine indlæg du har lavet gennem det forløbne år.
  Kh. Jørn

  SvarSlet
 2. Det er da godt gået :) Jeg synes også, at du har opfyldt målet.

  Det bliver spændende at følge med i det projekt. Sådan noget synes jeg er meget inspirerende.

  SvarSlet
 3. Tillykke med et års dagen og alle de fine tal :-)

  Jeg glæder mig til at følge din blog fremover og det bliver rigtig spændende at se hvordan græsplænen kommer til at udvikle sig til en dejlig have - for det er jeg helt sikker på, at det bliver :-)

  Og kommer der lidt med omkring huset, så læser jeg med glæde også de indlæg.

  Held og lykke fremover :-)

  SvarSlet
 4. TILLYKKE med den runde dag :) Jeg har ikke fulgt dig fra dag 1, men næsten. Du har en super inspirerende blog med dejlige billeder og det har været sjovt at følge med indtil nu, med forventning om endnu mere spændende i fremtiden med den nye have & hus.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 5. Hip-hip Hurra - tillykke med dagen og med den store succes for din blog. Glæder mig til at følges med dig her i haveblogland.

  SvarSlet
 6. Jeg vil også ønske dig tillykke med den fine dag, jeg har været trofast inde og se til dig (næsten) hver gang der var nyt, og glæder mig rigtig til af følge jeres drømmehave i de næste mange år. 394 indlæg er jo næsten i Claus D liga :-)
  Henrik

  SvarSlet
 7. Også et stort, stort tillykke fra mig! Og hvor er det bare heldigt for alle os andre, at du fik den idë at lave en haveblog. Det har været en fornøjelse at følge dig - og det bliver helt sikkert en mindst lige så stor en fornøjelse at følge dig fremover og se udviklingen af din nye have :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 8. Også et stort tillykke skal lyde her fra.

  SvarSlet
 9. Tillykke med din 1-års føs'da, og tak for billedet af Dannebrog - det er noget af det smukkeste der findes :)
  Jeg er stadig ny her i Blogland, men følger interesseret med i din blog... og det blir da bare endnu mere spændende med alt det der kommer til at ske med nyt hus og have :)
  Keep up the good work...

  SvarSlet
 10. Tillykke Vivi. Jeg glæder mig også rigtigt meget til at følge med, både ude og inde, på din skønne blog.

  SvarSlet
 11. Et stort tillykke fra mig også og til de flotte tal. Det er da en succes. Jeg synes, du har opfyldt dine mål og jeg læser med hver gang, der er nyt. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge din nye have og læser også gerne om huset.

  SvarSlet
 12. 394 indlæg på 365 dage - jamen det er jo mere end 1 indlæg om dagen - imponerende! Stort tillykke. Jeg glæder mig også til at følge dig i den nye have.

  SvarSlet
 13. Tillykke Vivi
  Jeg tror jeg kan sige, at jeg siden 1.3. har læst alle dine indlæg og kommenteret på mange. Du er nemlig en af dem, som fik mig ind i varmen, så også jeg kunne nyde godt af bloggerverdenen.
  Du skal have ros for, at du er så god til at tage de nye ind, det er rigtig godt, for til at begynde med er man jo lidt fremmed i den verden. Indtil nogen begynder at lægge kommentarer på vores blog.
  Du har ret i, at det kan være svært at nå at lægge kommentarer på alle blogge, men hvis vi kan se, der bliver fulgt med er det jo også dejligt.
  Jeg glæder mig til at følge med, når I flytter på landet.
  Glemte at sige, at dine indlæg er meget lærerige og at du gerne deler ud af din erfaring, det er jeg i hvert fald glad for.

  SvarSlet
 14. Hipp, hipp hurra på din födelsedag! Jag har inte följt dig så länge men gillar verkligen din blogg. Det ska bli otrolikt spännande att få följa med dig i din nya trädgård och få se hur den tar form.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med fødselsdagen, Vivi, jeg er imponeret over din flittighed, at du skriver så mange indlæg. Det har været hyggeligt at følge din gamle have og jeg er spændt på at se udviklingen i den nye:)
  Det med kommentarerne tror jeg vi er fælles om, det er ikke altid man har tid til at kommentere:)

  SvarSlet
 16. Kære Vivi
  Jeg er så glad for jeg fandt din blog. Du inspirerer os, - jeg glæder mig meget til at følge dig i den nye have.
  Held og lykke fremover, - du vil fortsat se mig tikke ind forbi - og jeg vil nyde hvert et engageret indlæg.

  God aften og uge til dig
  knus
  Eva

  SvarSlet
 17. Også et stort tillykke fra mig :-)
  Jeg kan virkelig godt lide din blog, fordi den er både sjov, spændende og lærerig.
  Så du kan godt regne med at jeg følger trofast med det næste år også :-) Og jeg glæder mig meget til at følge jeres nye hus og have.

  SvarSlet
 18. Tillykke med dagen. Du er i sandhed en flittig skribent og fotograf. Held og lykke med alt det nye. Glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 19. Også et stort rungende HURRA fra mig. Du har i den grad været flittig ved tastaturet og jeg følger meget gerne med på jeres nye færd, som måske kunne hedde: Fra mark til park!!!

  Hjertelig tillykke med det første år fra fru friis :o))))

  SvarSlet
 20. Også et stort tillykke herfra. Glæder mig til at følge dig:)

  SvarSlet
 21. Hej Vivi, tillykke med 1 års fødselsdagen. Glæder mig til fremover at følge den. Især glæder jeg mig til at se din nye have blive til et flot og spændende sted.

  SvarSlet
 22. Kære Vivik.
  Tillykke med dit første blog-år.
  Jeg har fulgt din blog fra starten og har lært en masse gode ting fra dit have-liv, du er meget flittig til at skrive på bloggen. Jeg glæder mig til at "flytte med" på landet og se jeres have udvikling der.
  Kh Lone

  SvarSlet
 23. Hej Vivi.
  Rigtig hjertelig tillykke med 1 års dagen.
  Jeg har fulgt dig siden starten, og har tænkt mig, at holde ved ;-D Glæder mig SÅ meget til at se hvad du/i kan få ud af det pragtfulde sted i har fået jer.
  Ha´en dejlig dag.
  Mange hilsner fra Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 24. Tusind tak for alle hilsnerne, det er da helt overvældende :-)

  Kan godt li Fru Friis 4 små ord "Fra mark til park". Det er lige netop det, havelivet kommer til at handle om for os de næste år.

  I starten vil der nok ikke komme så mange fine blomsterbilleder, for hvad er det man siger : "Først det grove - så det sjove". Det er der helt sikkert en sandhed i, også når det handler om vores nye have ;-)
  Et ordentligt forarbejde (det tager noget tid) er dog vigtigt for et godt resultat i den sidste ende, men lige pludselig begynder haven/parken at træde i karakter.

  Her hvor vi bor nu, har vi brugt 7 år på, at nå frem til den have vi har i dag. 7 år i den nye have, så er vi forhåbentlig også godt på vej derude :-))

  SvarSlet