19. november 2011

Flytning af havemøbler m.m.

I dag påbegyndte vi flytningen af havemøbler, krukker m.m. Det er dejligt at få påbegyndt flytningen, af alle de ting vi har udendørs inden vinteren :-)


Det var dog begrænset, hvor meget det blev til i dag, da vi som forventet har haft gæster. Begge børn samt svigerbørn og børnebørn har været ude og se huset i dagslys :-)
Mine forældre har også været et smut. Min far havde nemlig lovet os at sætte et par manglende ruder i staldvinduet ovre i værkstedet. Dejligt at det nu er klaret, så det ikke trækker ind :-)

Min far er i gang med at sætte glas i vinduet i værkstedet :-)

Modsatte ende af værkstedet. Det rum bliver vi helt sikkert meget glade for. Der er godt med både skabs- og bordplads :-) Her vil jeg fremover bl.a. kunne stå og binde buketter og lave dekorationer :-) 
Ikke mere noget med, at det meste foregår inde i køkkenet, som det gør i vores nuværende bolig. Herude kan jeg tænde for varmen i værkstedet. I dag har vi kun en kold garage, og hvem gider stå derude og fryse - ikke mig.
De fleste ting kom under tag, men lidt møbler fik midlertidig plads udenfor.

Det hvide cafesæt og mine små bøgetræer ude foran køkkendøren :-)

Bænken står så der er frit udsyn til engen herfra.

Denne bænk er sat ved den vestvendte gavl med udsigt mod.........

sydvest og

vest

Planterne i mit lille planteindslag ser ud til at have det fint :-)
Vi elsker at opholde os ude i vores nye hus og have, og håber så meget, at der ikke kommer til at gå alt for lang tid, inden vi kan flytte hele vores liv derud :-) Der er masser af projekter fra de helt små til de noget større,  vi gerne vil i gang med, men det er begrænset, hvad vi kan nå her i den mørke tid, hvor vi næsten kun har weekenderne at gøre godt med derude ;-)

12 kommentarer:

 1. Jeg kan næsten mærke jeres forventningsglæde, alene ved at få lov til at sætte bænke rundt omkring. Lige så stille rykker I ind og gør det til jeres sted :o)

  SvarSlet
 2. ......skønt med skønt på Vi - dejligt at det nu så småt er ved at blive til virkelighed. Kan godt forstå du glæder dig.......der er da uendelige muligheder for hygge og havenørderi i jeres nye liv ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Helt forståeligt at det trækker gevaldigt i Jer, for komme derud og gøre det til Jeres.
  Men et eller andet sted, er det jo også skønt at kunne lave en masse klar inden indflytningen - mange må jo ofte male og tapetsere mens de vader rundt oveni flyttekasser mv. - det slipper I da for :o)
  God weekend
  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Vivi, życzę Wam dużo szczęścia w nowym domu, niech się spełniają Wasze marzenia.
  Pozdrawiam serdecznie.

  SvarSlet
 5. Vi glæder os helt klart, men kan også sagtens se fordelene i, at kunne flytte en del ting fra have og garage derud i fred og ro.
  Det er også rigtig skønt, hvis vi kan nå at få malet inden vi flytter ind :-)

  Husker tydeligt da vi købte vores nuværende bolig. Mener vi overtog huset kun en ugestid efter vi havde skrevet under. Vi havde en måned til at male ALT lofter, vægge, vinduesrammer, radiatorer, skabslåger,fodpaneler.
  Få vandskuret et par vægge i stuen og udskiftet tæpper.
  Samtidig passede vi vores arbejde, og fik pakket alt vores indbo i kassser sent om aftenen (vi har ret meget). Pyha, det var hektisk, men vi klarede opgaven ;-)

  Så jo.........godt med lidt bedre tid denne gang :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det altså spændende. Jeg glæder mig til at følge med, og se dine/jeres projekter tage fart :O)

  SvarSlet
 7. Dejligt med en aktiv arbejdsdag og jeg kan godt forstå du glæder dig til at komme ud i det grønne. Jeg er imponeret over hvor mange havemøbler du har - jeg er da helt bagud med antal :-)
  Rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
 8. Sikke et skønt stort værksted, og med varme, så bliver det ikke bedre :-)
  Jeg er sikker på at nød at vise familien rundt i fred og ro, nu hvor det kun er jeres.
  Og jeg kan godt forstå at du er lidt utålmodig. Jeg tror jeg havde taget luftmadras og sovepose med, og sovet på gulvet :-D

  SvarSlet
 9. Dejligt med et stort værksted med varme og at få havemøblerne derud. Hvis der kommer en stribe sol kan I sidde derude og nyde udsigten til al det skønne omkring jer og fantasere om, hvor fantastisk haven bliver.
  Godt I ikke skal stresse ved flytningen, men det er da næsten ikke til at holde ud at vente på helt at kunne indtage det :o)

  SvarSlet
 10. Faldt lige over din blog. Jeg er netop flyttet i hus på landet, og jeg kan slet ikke vente til, at vejret bliver bedre, så jeg kan få lov til at hive havemøblerne ud i den nye have. Sommer kom nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har sat havemøblerne ud, og de har allerede været i brug. Forrige weekend havde vi jo kanon godt vejr :-)

   Slet
 11. du fik et dejligt sted der ... o hvordan jeg ønsker at gå der :)

  SvarSlet