12. november 2011

Der meldes nattefrost


Indtil videre har mine frostfølsomme planter klaret sig fint i drivhuset, men nu meldes der om nattefrost. Selvom der er lunere i drivhuset end udenfor, tør jeg ikke stole på, at den holder sig helt frostfri i nat. Derfor har jeg lige smidt noget bobleplast og en fiberdug hen over planterne, så skal de nok klare sig :-)

En af de nærmeste dage kan planterne heldigvis flyttes til et mere frostsikkert "vinterhotel" ude i vores nye udhus :-)

6 kommentarer:

 1. ... pust... støn... jeg havde lige sat mig ved computeren og læste dit indlæg som det første... mer' pust... måtte derefter smide musen fra mig igen og kaste mig til de agaver jeg endnu ikke har nået (læs: gidet) slæbe ind i drivhuset!! Men nu er det gjort og snart skal de på vinterhotel, så tak for det Vivi.

  SvarSlet
 2. Ja der er ikke så meget at gøre, nattefrosten kommer om vi vil eller ej... jeg tror jeg har fået alt mit 'frostfølsomme' ind... eller jeg mangler at dække min mammutblad til, men jeg håber at det går, og så må jeg gøre det imorgen... :)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Jeg har også knoklet idag og igår, og fået alt det sarteste ind.
  Det ser ikke ud som om de bliver så slem frost, men hellere være på den sikre side :-)

  SvarSlet
 4. Ja, frosttiden nærmer sig - men heldigvis vist kun for en kort tid. Hvor bliver det dejligt imorgen eftermiddag både at få nøgler og at få ny have. Held og lykke med det :-)

  Jeg har kune et drivhus (uden varme), så jeg har haft mine planter med til 'mor og far', som har lovet at opbevare de frostfølsomme. De har dog ikke lovet, at de overlever ;-) Men her i huset har de slet ikke en chance.

  SvarSlet
 5. Jeg har gravet den sidste hvide georgin op i dag. Foreløbig står de ikke frostfrit, men det bliver nok heller ikke så galt her hos os. I morgen skal de pakkes godt ned, og så krydser vi fingre for at de overlever.
  Det bliver en skøn og spændende dag for jer i morgen :-) og så har I et frostfrit udhus til det hele, heldige jer.

  SvarSlet
 6. Dette indlæg har åbenbart haft et godt formål :-) Fru Friis, godt du nåede/gad redde dine agaver ;-) Håber du er kommet dig over al den pusten og stønnen ;-)

  Godt i andre også har beskyttet jeres planter :-)

  SvarSlet