7. november 2011

Rod - i min have ??? Ikke ret meget, men hvor er det så ;-)

Jeg må vist hellere bidrage til det lille tema der kører lige nu ;-)
Forår og sommer kan jeg for det meste pudse glorien, for jeg hader når det roder i MIN HAVE - hvad der gør hos andre, ser jeg normalt ikke, medmindre det er ekstremt, og i så fald er det ikke mit problem :-)

Om efteråret "glemmer" jeg som regel mine gode intentioner, og af en eller mærkelig grund er det så nemt at smide diverse ting og sager ned bag garagen.........
I år er det gået helt galt, for visheden om at det hele alligevel skal flyttes, så snart vi får nøglerne til vores nye hus, gør at "det ligeså godt kan stå der og vente".

Sten, potter og krukker er bare smidt, og ukrudtet står så højt i højbedene, at de næsten forsvinder.

Der sidder nok nogen i blandt jer læsere der tænker, at det er da ikke så slemt, men................ nu kommer det værste ;-)


Det kan godt være der normalt ikke roder voldsomt i min have, men nu vil jeg vise jer noget. Hvor tror i rodet havner ??? I GARAGEN...........

Havemøblerne plejer også at skulle klemmes her ind om vinteren.

Skal noget fjernes i en fart, er det nemt at åbne døren og smide alverdens ting og sager derind. Pladsen er trang, og pludselig ligner det noget der er løgn, ind imellem kan det være nærmest umuligt at sparke sig igennem, for plastikpotter, haveredskaber, gl. gryder, krukker og alt muligt andet. 

Dette rum har før været endnu værre - heldigvis ingen dynger af plastikpotter i knæhøjde på gulvet lige nu ;-)
Håber det hjælper lidt på den manglende orden, når vi får noget mere udhusplads. God plads giver altid bedre mulighed for at holde orden :-)

17 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke lade være med at smile over dit indlæg, det med garagen kender vi alt for godt:-)vi har NÆSTEN fået ryddet op i haven nu men udhuset! Ja det bliver jo nok ordnet på et tidspunkt, bare ikke lige nu;-)knus.

  SvarSlet
 2. Det er godt med et hjørne hvor man kan smide tingene, jeg gør som dig når efteråret kommer og så tager jeg oprydningen i april. Det er smart at du har købt flere m2 til at opbevare ting i:)

  SvarSlet
 3. Du får mig til at føle mig helt hjemme. Tak

  SvarSlet
 4. Det er da en rigtig dejlig rodegarage - jeg ville helt sikkert komme til at bruge den på samme vis hvis det var i min have :o)

  SvarSlet
 5. Nej undskyld jeg kom sådan til at grine... Det er lige som at se min bedre halvdels domæne.. og mig?? næ nej jeg roder skam ikke... ;-)

  SvarSlet
 6. Nej undskyld jeg kom sådan til at grine... Det er lige som at se min bedre halvdels domæne.. og mig?? næ nej jeg roder skam ikke... ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg troede slet ikke, du kunne rode Vivi ;-)
  Hvis det var min garage var den sikkert endnu mere fyldt. Jeg har kun vist bagsiden af mit skur - indeni er det meget værre :-)
  Ha' en rigtig dejlig aften!
  Knus Signe

  SvarSlet
 8. åh, hvor jeg kender det - rodet i skuret/garagen...

  SvarSlet
 9. Der er vist ingen der kan sige sig fri for at ha et rodehjørne... og at vise det frem for alle andre - det er da bare super :)
  Mit 'skur' ser også forfærdeligt ud lige nu... men det kommer der nok styr på engang :)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 10. Hi hi ja et eller andet sted skal alle de ting jo være. Plastik potter som ikke er til at undvære, dem har jeg smidt ned i sådan blå plastik hyndeopbevarings box, som står gemt bag mit lille drivhus. Den er heller ikke køn.
  Annette

  SvarSlet
 11. Det ligner fuldstændig mit skur. Det er faktisk værre. Vi er jo ved at bygge nyt, så alle have redskaber og diverse andre ting ligger hulter til bulter i et lille rum indtil det nye er færdigt. Vi er vist flere der har øjenbæer...

  SvarSlet
 12. *SMILER* - søde Vivi troede bestemt kun det var min garage der kunne indtage såden en "orden".......for rod er det jo ikke når man lige netop ved hvor det man skal bruge står og det gør jeg som regel ;o) Elsker dit rodehjørne.....især bunken med sten.........den måtte gerne flytte ind her ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. HAHAHAHIHI. Den slags roderi kender jeg også godt. Jeg må nok indrømme, at dette vist er en lille form for rekord i mine øjne i hvert fald, (bare frygtelig, at det ligner vores afdeling D i udhuset!!) Det er morsomt at være i blogland!

  SvarSlet
 14. Hvor er det altså sjovt med denne november-udfordring :-D
  Jeg tænkte slet ikke på at jeg kunne have vist jer skure, for så skulle I have set rod.
  Problemet er når man rydder op et sted, så bliver der rodet et andet sted. Sådan fungerer det ihvertfald hos mig :-)
  Jeg ved ikke helt om det holder med at flere m2 giver mere orden. Hos mig ville det nok give mere rod :-D Men jeg håber for dig på det første.

  SvarSlet
 15. Kære Vivi,
  Jeg synes altså at du er lovlig undskyldt for dit rod. Hvis jeg snart skulle flytte, tror jeg heller ikke jeg kunne mobilisere den store lyst til at rydde op.
  OK, så er der lige garagen! :)

  SvarSlet
 16. Jeg vil give Lene ret, når du skal flytte er der ikke noget at sige til, at du lader det rode. Så det gælder ikke med.
  De fleste har så meget rod i deres garage, at bilen ikke kan være der, så de skal skrabe is af vinduerne om vinteren. Sådan er det ikke hos os, da jeg har en meget perfektionistisk mand, så alt er ryddet op og hængt op, det kan jeg godt være bekendt at vise frem. Til gengæld skal der ryddes meget op, når der skal tages billeder i huset, jeg er nemlig absolut ikke perfektionistisk tværtimod.

  SvarSlet
 17. Tak for kommentarerne, det er simpelthen så sjovt det her :-))

  Garagen bliver faktisk ryddet op hvert forår, og der bliver altid kørt en hel trailerfuld skrammel væk (jeg fatter ikke hvor alt det skrammel kommer fra). Trods foråroprydning ender det altid som på billederne eller værre i løbet af et år. Bilen har dog altid kunnet klemme sig ind ;-) Jeg er udpræget B-menneske og gider ikke stå tidliger op end højest nødvendig om morgenen, og slet ikke for at rense ruder på bilen ;-)
  Ang. plads eller mangel på samme, så har jeg erfaring med, at når der er plads til, at alt har en fast plads, så roder det ikke så meget.

  Lille lejlighed = meget rod, fordi man flytter rundt med ting, der ikke kan få en fast plads. Stort hus = meget lidt rod, fordi alt kan få en fast plads. Altså har man en chance for at holde orden :-))

  SvarSlet