7. november 2011

Skitse 1

Flere af jer har spurgt til, om jeg snart løfter lidt af sløret for, hvad der skal ske i vores nye have. Det gør jeg så nu ;-)

Har lige siddet og skitseret nogle af de tanker og planer vi har for vores have. Der er meget plæne, men den kan jeg jo altid inddrage noget af engang med tiden. Der er vist rigeligt med arbejde til flere år, i det der allerede er kommet på papir.

Det er kun en foreløbig skitse, så meget kan nå at ændre sig, før der ligger en målfast tegning :-)

Ved klik på skitsen, så kan den ses i lidt større format.

11 kommentarer:

 1. Hej Vivi, endelig får vi nogen af dine drømme at se :) Det ser spændende ud, jeg kan virkelig godt lide ideen med stien, der begynder i den ene ende af haven, ned forbi "søen" og videre rundt for til sidst at ende i frugthaven.

  Du har masser er ideer og muligheder, godt med god tid i vinter til at planlægge.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Det ser ud til af være en rigtig landbohave, med frugtlund og blomster i rigelige mængder. Jeg er især vild med dit stisystem så man kan betragte haven fra andre vinkler end det forventelige, det er også et meget brugt element i sydfranskehaver.
  Der er vist godt med meningsfuldt arbejde forude i sådan en have.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Juhu... en haveplan :-D
  Hvor ser det spændende ud. Og så mange forskellige afdelinger. For mig at se, så får I simpelthen en drømmehave, for der er jo noget af alting.
  Høns skal I have, og du skal have et orange bed også. Nu kan jeg ikke engang huske om du har et nu, men ellers kan du godt glæde dig. Jeg simpelthen elsker mit orange bed, og det er over 10 år siden jeg lavede det første.
  Hvor må det være dejligt at have en overordnet plan så tidligt i forløbet. Det tror jeg også at jeg ville gøre hvis jeg fik ny have.
  Og det er en god ide med 'alt' græsset i midten, så kan du 'spise' af det fra alle kanter når du når dertil.
  Nu glæder jeg mig endnu mere til at følge med i det hele :-)

  SvarSlet
 4. Ihh, hvor spændende. Det er jo det vi har gået og sukket efter :-)

  Jeg kan også godt lide dit stisystem og de organiske former. Og hvem der bare havde plads til frugthave, hønsgård og alt det andet skønne (suk). Skal du ikke også have en rigtig urtehave nær køkkenet, så man lige hurtigt kan smutte ud efter krydderurter. Sådan en har jeg en drøm om at få engang, hvis jeg får plads :-)

  Jeg kom i øvrigt til at tænke på, om ikke I kommer til at savne udsitgen til dammen fra terrassen, hvis den ligger så langt væk gemt bag bede? Måske er det bare fordi jeg selv er så forelsket i tanken om udsigt til et vandspejl :-)

  Hvor bliver det altså spændende at følge - og tak fordi vi må være med på sidelinjen :-)

  SvarSlet
 5. Det ser godt ud. Ideen med stien rundt kan jeg også godt lide. Der er jo bare plads til det hele. Jeg kan godt se at der er arbejde til et stykke tid på den plan. Men det bliver skønt når du kan komme i gang. Glæder mig til at følge projektet.

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig godt ud, Vivi. Jeg er også helt vild med idéen om stien, der løber langs udkanten af grunden....og frugthaven...og køkkenhaven....og bassinet....og og og........det bliver så godt :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 7. Det ser supergodt ud (jeg aner samme overordnede plan fra din nuværende dejlige have bare i meget større målestok?) Du har det hele med kan jeg se, lige fra køkkenhave, frugt plantage, surbundsbede og prydhave og masser af skønne siddepladser, men er du sikker på at dit drivhus og planteindslag er stort nok (ha, ha)
  Hvor er det perfekt at I har købt et hus hvor haven ikke er anlagt.

  SvarSlet
 8. Masser af skønne planer at går i gang med, det ser godt ud og hvor bliver det dejligt og selvfølgelig også hårdt, men det gør ikke noget, når det er havearbejde ;-)
  Tillykke med fødselsdagen i går.

  SvarSlet
 9. Hvor bliver det spændende at følge virkeliggørelsen af den flotte haveplan. Jeg bliver helt svedt på jeres vegne med tanke på alle de arbejdstimer der skal lægges i det. Men det må være skønt at få så megen plads at boltre sig på.

  SvarSlet
 10. Fantastisk haveplan - man kan næsten se det for sig :)
  Med risiko for gentagelse så er jeg også bare vild med ideen om et stisystem... det kan kun blive godt :)
  Jeg håber for jer at I får huset solgt hurtigt så du kan koncentrere dig om haven til foråret :)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 11. Hej. Det ser bare rigtig godt ud. Jeg kan også godt lide de organiske former og stien. Og også variationen i de bede, du har valgt. Der vil altid være noget nyt at kigge på og følge med i. Nej, hvor jeg glæder mig til at følge med! Tak for det.

  SvarSlet