1. august 2011

Klokkerankerne


Mine klokkeranker gror rigtig godt, men, men..........der er ingen blomster endnu. Der er kommet en del knopper, som i kan se på billedet, er flere af dem pænt store, der er også mange mindre. Jeg synes efterhånden de har haft knopper længe, uden at der sker mere.
Er der nogen der ved noget om, hvor længe der går inden jeg kan forvente de springer ud ??

7 kommentarer:

 1. Desværre kender jeg intet til klokkeranker, men jeg synes, at bladene er meget flotte.

  Ha' en dejlig dag ;-)

  SvarSlet
 2. De er der lige om et øjeblik, det er jeg helt sikker på... tro på det!! ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg undrer mig også - mine blå ser ud som dine - jeg håberda de springer ud om noglefå dage :)
  Mvh Sandra.

  SvarSlet
 4. Mine hvide har været i blomst ca. 14 dage, men det tog laaang tid, syntes jeg - før de sprang ud. De blå har endnu kun bittesmå knopper...

  SvarSlet
 5. Mine klokkeranker skulle gerne blive blå, og knopperne er da pænt store, så jeg fortsætter med at vente på blomsterne. Håber at Fru Friis har ret i, at de er der lige om et øjeblik ;-)

  SvarSlet
 6. Mine hvide sprang ud for 14 dage siden, men de blå lader også vente på sig ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 7. Jeg har ikke nær så mange knopper i mine, men synes også de er rigtig længe undervejs. Jeg har en hvid, der springer ud i morgen, men der er kun den ene knop. På størrelsen af knopperne, du viser, gætter jeg på, at der går en uge endnu, inden de springer ud.
  Jeg har delt mine frø med en veninde, hun har nogen inde i sit orangeri, de blomstrer nu, men det er de blå. Hun siger også, at dem hun har udenfor er langt bagefter.

  SvarSlet