20. september 2012

Æblehøst


Jeg drømmer om en frugthave, men der kommer til at gå et par år inden vi kan høste æbler og andre gode sager af egen avl.
Dejligt at vi i mellemtiden har mulighed for at plukke æbler ude hos Susanne og Thomas på Øst Trøgelborg :-)

To kasser blev det til, de fleste skal skrælles og koges til æblemos, så vi hele vinteren igennem kan tage små portioner op til æblekage.
Her i huset elsker vi æblekage :-)

På hjemvejen fandt vi et sted, hvor vi kunne plukke lidt hyben, men det var vist ved at være sidste udkald med dem. Til næste år må vi lidt før afsted, hvis vi skal have en større portione hyben med hjem.  


6 kommentarer:

 1. Hmm dejligt med æbler. Fint at I kan dele i familien. Har dem til overflod og jeg deler ud til højre og venstre. Æblekage, æbletærte og æbler i salaten så de bruges også her på parcellen.
  Det kan I glæde jer til, når I får jeres egen høst. Jeg vil for alt i verden ikke undvære hverken pærer eller æbler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig vildt til, at vi engang kan høste vores egne frugter og bær, men er meget glad for, at vi må hente ud hos H.J.´s datter, nu hvor vi ikke selv har nogen.

   Slet
 2. Æblekage i alle afskygninger er et hit... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun tilslutte mig din kommentar :-)

   Slet
 3. hej Vivi. Sikke dog det rykker hos jer. Kan jeg ikke få at vide hvad dine energipiller hedder ;))) Vedr. de forrige indlæg; Når du graver dine planteskolebede, lægger du så græsset nederst i den første rende og så et lag jord ovenpå ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Energipillerne hedder "haveglæde" ;-)

   Når jeg graver gør jeg lige netop som du beskriver, på den måde bliver jorden virkelig gennemarbejdet i en pæn dybde :-)

   Slet