3. april 2012

Nu er underskrifterne på plads :-))

Det er en dejlig dag :-) Vi har været hos ejendomsmægleren og skrive under på salg af vores hus, sammen med køberne, håber ikke de fortryder inden fortrydelsesfristen udløber, men hvorfor skulle de næsten gøre det ;-)

Køberne overtager 1. juni, så det er lige om lidt :-)
Vi har allerede bestilt flyttevogn til 12. maj, sønnen er lastbilchauffør, og han kan leje en vogn i firmaet, hvor han er ansat. Dejlig nemt for os :-)
Åh....hvor jeg glæder mig :-))

Jeg havde heldigvis påskeferie i går til fyraften, så dagen i dag er blevet brugt på at male ude i huset. Det føles så godt, at der er kommet en deadlinie på. Vi får travlt, men kan endelig se en ende på det arbejde, der er med at have to huse og to haver.
Ikke længere noget med, at vi hele tiden skal holde vores nuværende bolig så ryddelig, at vi føler den kan vises frem med kort varsel. Nu kan vi koncentrere os endnu mere om det nye :-))

Selvom dagen blev brugt til at male, var jeg selvfølgelig lige en tur udenfor og kigge. Det kan jeg slet ikke lade være med ;-)


Planterne begynder at skyde frem i mit planteindslag :-)


Jeg har også en del hårdføre planter stående i potter derude.


Mere fra planteindslaget.


Min kommende skovhave, hvor mit første bed ses midt i billedet.


Fra potterne og over til buskene tv. i billedet er der en bred stribe med vinca.


Buskene i læhegnet er ved at få blade, inden længe er det hele lysegrønt  :-)


Jeg elsker udsigten fra gårdhaven, og venter med spænding på, at der kommer farve på græsset ovre på engen. Ser også frem til alle de vilde blomster på engen begynder at dukke op, det er så flot  :-)


Efter en tur i haven, fik jeg gang i malerpenslen.


Fik grundet rammen omkring vores nye vindue.


Fik påbegyndt grundmaling af trappegelænder. Det bliver et stort arbejde at få malet det gelænder, men det ser ud til at blive vildt flot :-)


Vinduet i taget fik også en gang grundmaling. Det er virkelig et hadevindue at male, med mange "småkroge", og så skal jeg stå og vippe med vinduet for at komme til alle steder.  Håber jeg bliver helt færdig med at give den de to gange "rigtig" maling den skal have i morgen !! Kan jo kun male den hvis det er tørvejr.
  

54 kommentarer:

 1. Nej, hvorfor skulle de dog springe fra. Hvor er det fantastisk - stort tillykke!

  SvarSlet
 2. Også stort tillykke herfra. Lettelsen må være enorm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er så skønt, at vi endelig kan komme videre :-)

   Slet
 3. Hej kære Vivi
  Jeg fik en klump i halsen da jeg så, i var ved at sælge. Jeg har fulgt så at sige alt, hvad i har lavet og kunne ikke forstå, at i nu solgte, men sådan er det heldigvis ikke. Det er bare så drænende, at stå med 2 huse og jeg kan godt nikke genkendende til følelsen. Nu håber jeg, at i kan samle kræfterne på det dejlige sted, hvor i bor og har fået lavet så mange fine ting.
  Tillykke med salget og en rigtig god og hyggelig påske

  PS: Viser du din have for mig, hvis jeg engang gør turen til Billund. du kan svare mig på bibidahl snabela. stofanet.dk
  Bibi fra Almind ved Kolding

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ingen grund til at få en klump i halsen, selvom vi har solgt huset og den have vi har lavet. Det er et velovervejet valg vi har truffet, og vi glæder os vildt til at flytte.

   Vi har købt et hus på landet, og skal nu til at bygge en ny have op :-) Vi får en grund på 5043 m2, hvor jeg med årene forhåbentlig får lavet en skøn have, og jeg glæder mig vildt til at komme rigtigt i gang :-)

   Min have er som skrevet solgt nu, så der kommer til at gå nogle år inden jeg igen har en have, der er værd at vise frem.

   Slet
 4. Stort tillykke Vivi. At ligge med to huse er aldrig så sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er noget lettere kun at have et hus og en have, der skal passes end to, men det var jo et valg vi traf, og nu ser det ud til, at vores verden bliver lidt lettere igen om et par måneder :-)

   Slet
 5. Dejligt - stort tillykke - og fortsat god arbejdslyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og arbejde bliver der vist nok af de næste mange år ;-)

   Slet
 6. Hvor er det dejligt for jer, stort tillykke med det:-)hvor bliver der flot både inde og ude:-)fortsat god påskeferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Der skal nok blive pænt både ude og inde, men de næste par måneder bliver det vist mest det indenfor, vi skal prøve at få helt styr på.
   Det vil være skønt, hvis det indvendige er helt klar, når vi flytter ind, men når vi det ikke, må vi jo ordne resten, når vi er flyttet.

   Slet
 7. Py ha så var alt min krydsen i går ikke helt forgæves ;-D skønt.
  Tillykke med det Vivi.
  Hvor ser det godt ud, at genlænderet får hvid maling. Dejligt, at i kan få det ordnet inden i flytter derud.
  Jeg er virkelig glad på jeres vegne, stort tillykke endnu en gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Håber vi får styr på det hele før indflytningen, men ellers må vi klare resten efterfølgende.
   En god lang påskeferie kommer meget belejliget lige nu, og mon ikke det rykker en del med malingen, når jeg har så mange dage at gøre godt med :-)En dag eller to mere, så forventer jeg hele overetagen malet færdig.

   Slet
 8. Tillykke med underskrifterne. Det lettede. Vi har krydset fingre for jer. Har selv prøvet at stå med to huse, hvor det ene skulle se beboet ud til fremvisning.
  De springer nok ikke fra, da det koster 10% dem af købesummen.
  Godt at se din planteflytning lykkes for dine kære yndlinge.
  Held og lykke.
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja det er en lettelse at have fået solgt, og det er gået så stærkt, at jeg ikke rigtig har fattet det endnu :-)

   En del planter har klaret flytninge, men et par af de mest følsomme rhododendroner er vist gået til. Der er også nogle småplanter bl.a. mine trillium, der ikke er kommet op endnu, men jeg må glæde mig over det, der har klaret at stå i en noget mere vindomsust have, end jeg har her :-)

   Slet
 9. Tillykke med det, hvor er det skønt. Så kan du endelig komme i gang med haven, i hvert fald når I er flyttet derud. Nu har I i hvert fald ro i sjælen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon ikke jeg kommer lidt i gang hen over sommeren, sommerferien er i hvert tilfælde planlagt som hjemmeferie i år :-)

   Slet
 10. Hvor er det dejligt for jer Vivi. STORT tillykke med salget og skønt for jer, at der nu er kommet ro på. Vi har også prøvet at have to huse, dog kun i 2 måneder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det bliver "kun" 6½ måned vi har stået med to huse, inden vi når frem til overtagelsesdatoen, men dejigt at vi nu kan se en ende på det og komme videre med de drømme, vi har for det nye sted :-)

   Slet
 11. Nej hvor skønt for jer. Det vil give masser af ny energi. God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver helt sikkert ny energi, syntes det var ved at tærre lidt på resourcerne, at skulle passe to steder, har jo ikke uanede mængder af fritid.

   Slet
 12. Gratulerer med salget! endelig får du konsentrere deg fullt og helt med ditt nye hus og hage. God påske!

  SvarSlet
 13. TILLYKKE! TILLYKKE! TILLYKKE! Hvor er det skønt for jer at det endelig lykkedes, nu kan der virkelig ses fremad, når der er ro på det andet. Det må være en kæmpe lettelse og sikken herlig påske!
  Du har ret med trappegelænderet, det bliver rigtig flot :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det skal nok blive en god påske, selvom der skal arbejdes på højtryk :-)

   Slet
 14. Ja, så tør jeg også sige tillykke. Hvor er det bare skønt for jer, Vivi. Jeg kan godt forestille mig hvor hårdt det må have været, at skulle holde huset præsentabelt hele tiden, når I havde alt det spændende nye at koncentrere jer om også.
  Jeg har også krydset og håbet for jer. Vi har jo fulgt med på første række hele vejen her på bloggen, så det var helt nervepirrende efterhånden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi er også meget glade og lettede i dag :-)Det var ved at være lidt svært for mig at finde ud af, hvordan jeg skulle prioritere tiden. Nu ved vi hvordan tidsrammen er, så er det noget lettere at planlægge, så det hele kommer til at gå op i en højere enhed :-)
   Nu kan vi da tillade os, at lade huset rode lidt her, mens vi ordner i det nye :-) Haven behøver jeg ikke gøre det helt store ved, for køberne vil ikke bibeholde baghaven, som den er. Bassinet skal væk (de har et lille barn, så det forstår jeg godt), og de vil gerne have god plads til leg på en større græsplæne, så det letter heldigvis også mit arbejde noget.

   Slet
 15. Endnu en lykønskning skal der lyde, bliver dejligt kun at skulle køre et hjem. God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Glæder mig også vildt til bare at kunne gøre, som jeg har lyst til her og nu igen :-)

   Slet
 16. Vivi jeg håber det bedste for jer. Det ser ud til at alt går som ønsket. Vi krydser alt hvad der er at krydse.

  kh
  Eva

  SvarSlet
 17. et stort tillykke herfra, så kom i af med den "bukkel" på skulderne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er skønt at tænke på :-)

   Slet
 18. Hvor var det dejligt at det endelig lykkedes - skønt for jer kh Helle

  SvarSlet
 19. Stort tillykke også herfra, Vivi - hvor er det dejligt for jer at I nu kan koncentrere jer om det nye hus og have. Det har været spændende at følge med i - så tak fordi du deler med os og rigtig god arbejdspåske.

  Knus Ulla

  PS. Gelænderet bliver superflot med hvid maling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Nu er den efterhånden lange følgeton med hussalg, forhåbentlig ved at være overstået ;-)

   De næste par måneder kommer i til at læse om maling og flytning, men så tager havetemaet over igen :-)

   Slet
 20. Hej. Også et stort tillykke herfra. Hvor må det være dejligt, at I nu kan se rigtig fremad med jeres nye hus og gøre det indflytningsklart. Rigtig god arbejdslyst.

  SvarSlet
 21. Hvor er det dejligt for Jer. Stort tillykke

  SvarSlet
 22. Tillykke - hvor er det dejligt for jer, at der er skrevet slutseddel! Jeg har selv prøvet at have to huse at passe, fordi det ene var til salg - det er virkelig hårdt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg var synes også, der var ved at være mere end rigeligt at se til med to steder, men nu ser det da heldigvis ud til, at arbejdspresset snart bliver reduceret igen :-)

   Slet
 23. TILLYKKE!!!
  Ja, det har vi jo ventet spændt på - hvor der det skønt!
  Og hvis de alligevel vil rydde det meste af baghaven, så kan du jo få endnu flere af dine gamle planter med dig, så de kan give dig et forspring i den nye have. Det er sgu da ikke så tosset :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Køberne kommer om en dag (ville geren vise huset frem til deres forældre, kan godt forstå 2 måneder næsten er for længe at vente ;-)), så tager vi en snak om, hvad de gerne vil bibeholde, og hvad jeg evt. kan grave op :-)

   Slet
 24. Hej Vivi
  Stort tillykke med salget af huset. Dejligt, at det nu falder på plads, og at I kan koncentrerer jer om den nye ejendom.
  Rigtig god påske og arbejdslyst.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 25. Hvor er det dog en god nyhed. Stort tillykke :O)
  Nu er det vel fuld skrue i jeres nye have?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Haven må lige vente lidt, lige nu bliver vi nødt til at koncentrere os om at få malet færdig, og få pakket alle vores ting, men efter 1.juni, bliver der ro til at rode med den nye have :-)

   Slet
 26. FEDT! Tillykke tillykke. Dejligt for jer at I nu for alvor kan komme videre i det nye hus :0) Spændende at se forvandlingen.
  Kh M

  SvarSlet
 27. Tillykke tillykke tillykke med hushandelen det må være så befriende og dejligt at vide nu er det endelig muligt at flytte ud i jeres nye hus på landet og kun tænke på at komme videre her :)

  Dejligt dejligt for jer :D glæder mig så meget på jeres vegne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, vi svæver også næsten i de her dage :-)

   Slet