23. april 2012

En hektisk dag, samt rådyr og vipstjert


Sikke en dag, der har været drøn på lige fra jeg stod op i morges lidt over 6, og til efter kl. 20 her til aften.
Dagen startede "godt" ud, med at jeg faldt i søvn igen efter at vækkeuret havde ringet, heldigvis kun et kvarter, men nok til at jeg kom afsted uden morgenmad. Fik dog proppet en ostemad i munden, da jeg var mødt, inden jeg gik i gang med arbejdet ;-)
Hjemme fra arbejde direkte under bruseren, for en halv time senere at sidde hos frisøren. Derfra videre ud i huset, hvor gulvmanden skulle komme og tage mål. Troede han havde nogle prøver med som aftalt, men et eller andet var glippet, så vi måtte med ind i butikken og låne nogle prøver med hjem. Tilbage til huset inden det blev for mørkt, så vi kunne udvælge den vinyl, der passede bedst til køkkenet, med øje for gulvene i de tilstødende rum.
Lidt over otte, var vi endelig hjemme. Det er ikke så ofte det sker, men aftensmaden blev hentet på den nærmeste pizzaria ;-)
Godt det ikke varer længe, inden vi kun har et sted at forholde os til !!


Havebilleder er det ikke blevet til i dag, men H.J. har haft fri i eftermiddag, og har tilbragt tiden ude i huset. Han fik lige skudt et par billeder af et rådyr som gik ovre på den anden side af åen, og en vipstjert, som sad i den lærk, jeg har stående i en krukke på terrassen :-)
7 kommentarer:

 1. Hold da op Sikke en dag. Godt, at I nåede det hele. Det er nogle flotte billeder af rådyret og fuglen er også smuk. Godt "indfanget". Ja, det bliver nok godt for jer, når I flytter helt ud i jeres nye hus.

  SvarSlet
 2. Ja hold da op, jeg bliver helt forpustet af at læse det. Godt du nåede det og godt at der findes pizzariaer, for det var ikke nemt at nå at lave mad.
  Flotte billeder især vipstjerten, det ser godt ud.

  SvarSlet
 3. Det er altid lidt træls at sove over, selvom du reddede den på målstregen. Sikken dag :) Flotte billeder af vipstjerten, han kan bare det der med fuglebilleder.

  SvarSlet
 4. Det er altså bare så dejligt at følge jer herinde. Kan godt forstå I glæder jer til mere ro. Men det må være underligt at forlade sin have....? Men selvfølgelig dejligt at skulle skabe en ny.

  SvarSlet
 5. H.J. er ferm med et kamera.

  SvarSlet
 6. Hvor er det flotte billeder af den lille visptjert. Hvor er der altså mange forskellige dyr ude ved det nye hus :-)
  Hold op en travl dag, stakkels dig. Jeg håber at det var en god pizza :-)

  SvarSlet
 7. Tak til alle for kommentarer :-)

  SvarSlet