10. april 2012

Blomster og træ


Vi kan stadig gå og nyde de blomster, vi har her i haven :-)
Inden længe skal jeg til at vænne mig til, at udbudet af blomster vil være ret begrænset de næste par år.
Det hele er lidt hektisk lige for tiden. I dag var det igen normal arbejdsdag, og kun lige hjemvendt fra arbejde, skulle vi ud af døren igen, for at hente noget træ, jeg havde fået forærende.


Det er dejligt med lidt træ på lager, nu hvor det er hentet hjem og lagt til tørre.


Det er småt med blomster i den nye have, men der er heldigvis mange vinca, der står med deres fine blå blomster lige nu, så må jeg nyde dem :-)


I planteindslaget har min benved foldet sine blade ud :-)

14 kommentarer:

 1. Hej Vivi
  Jeg kan godt forstå at du nyder blomsterne og din have lidt ekstra nu. Jeg er dog sikker på at det ikke varer længe før din nye have blomstre flot og frodigt.
  Stort tillykke med hussalget, hvor er det SKØNT :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Jeg bor der nok ikke ret længe, inden den første staudebed bliver etableret. Der skal da være lidt blomster at se på :-)

   Slet
 2. Kjempe fine bilder! Og den julerosa var jo bare helt nydelig!

  SvarSlet
 3. Nyd dem, mens du kan :) Mon ikke du kan etablere lidt blomsterflor ved det nye hus i form af en masse krukker med sommerblomster? Ja, et staudebed må hurtigt etableres.

  Hvor bliver huset dog fint med al den hvide maling, et kæmpe arbejde at male lofter - det har vi selv prøvet i to huse. Men bagefter er man bare SÅ glad for det.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for det vi har fået malet i huset, hvis ikke lofterne var blevet malet, var det ikke blevet nær så flot.
   Da vi flyttede ind her malede vi også alt, for her var virkelig mørkt, da vi overtog huset, så vi har været hele turen igennem en gang før ;-)

   Jeg skal nok få arrangeret et aller andet, så jeg får lidt blomster også i år :-)

   Slet
 4. Ja, jeg synes også at et staudebed må have høj prioritet i den nye have ;-) Du har vel også en del planter i indslaget som skal i et staudebed?
  Jeg kan godt forstå at du går og nyder blomsterne i den gamle have, og ligesom siger farvel til dem. Det kan jeg godt sætte mig ind i. Men du kan vel også stadig nuppe små bidder af dem, hvis du skulle have glemt nogle ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg laver et staudebed i gårdhaven langs stakittet inden så længe. Det vil nemlig ikke komme i komme i konflikt med de øvrige planer, jeg har for gårdhaven :-)

   Der er masser af planter jeg ikke har fået noget med af, der er jo mange hundrede forskellige planter i min have, men nu må vi se........ellers skal jeg somend nok få fremskaffet nogen på anden vis, mon ikke familie og venner vil give mig nogle skud af deres stader :-)

   Slet
 5. Heldigvis har du jo taget en masse med derud, men mon du ikke lige skal have en bid af de fine påskeklokker med dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu må vi se, der er mange andre, jeg også lige kunne tage et lille nip af ;-)

   Slet
 6. Hvis de nye ejere alligevel vil nedlægge nogle af bedene, kan I så ikke få lov at tage planterne med jer eller hente dem, når de går i gang ?? Der sker jo ikke noget ved at spørge.. Min kæreste synes, jeg er træls ind imellem, men spørger man ikke, kan man jo heller ikke få ja... eller nej.... ;))

  Sikker på du nok skal "fikse" noget smukt at se på !!

  SvarSlet
  Svar
  1. De nye ejere kommer vist om en dag. Har nævnt for dem, at jeg gerne vil have lidt flere planter, hvis de alligevel bare vil smide dem ud ;-)

   Slet
 7. Mon ikke du alligevel hurtig får et stort blomsterflor i din nye have :) Ellers må der masser af sommerblomster i og dahliaer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kommer langt med at så sommerblomster, de kan hurtigt dække et stykke jord og give en masse farve :-)

   Slet