9. april 2012

Det var så den påske.........


Afslapning blev ikke det ord der kom til at kendetegne påsken i år. Jeg har malet fra morgen til aften de sidste 7 dage og H.J. har malet de sidste 5 dage, men jeg er meget glad og tilfreds med det vi har nået :-))
Tror vi når at blive færdige, inden vi skal flytte, selvom der kommer et par weekender undervejs, hvor vi skal til fødselsdage og konfirmation.


Det er en fornøjelse at gå og se, hvordan huset stille og roligt bliver, som vi gerne vil have det :-) Det gør, at vi føler os mere og mere hjemme, fordi vi med malingen sætter vores personlige præg på det hele, og dermed gør huset til vores.


H.J. blev færdig med at male de sidste lofter i dag :-)
Baggangen er det eneste rum, der har overrasket mig, men til den gode side. Da lyskasserne omkring vindue og dør blev malet, kom der meget mere lys ind i det nordvendte rum, end jeg havde turdet håbe på :-)
Lige nu ser rummet meget koldt og hvidt ud, men det bliver der ændret på, når væggene her får den samme varme farve, som i resten af huset.


Er spændt på, hvordan mine minibøgetræer, som jeg plantede sidste år, kommer til at tage sig ud i år.
(Det er bare hækplanter, jeg har klippet i form som et minitræer.)


Helt alene var vi ikke i dag, en lystfisker gik ovre ved åen ;-)

24 kommentarer:

 1. Det ser allerede hyggelig ud med fine de fine potter. Et bøgetræ hvor herligt! Vi havde en hækplante tilovers fra vores hæk, som min bror fik og den er allerede som et træ at se på. Det går stærkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg "bliver nødt til", at have lidt i krukkerne at gå og se på, når der ikke er så meget i haven ;-)

   Slet
 2. Det lyder dejligt, at I får sat jeres eget præg på det nye hus. Det er vigtigt for at kunne føle sig rigtig hjemme. Maling gør rigtig meget ved et rum.
  Jeg har prøvet at overtage et hus, som først skulle males inden vi kunne flytte på plads og det var træls. Så skønt for jer, at I når at blive færdige med at male inden i flytter ind - men I knokler jo også for sagen.
  Fortsat god arbejdslyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Maling kan forandre rum fuldstændig :-)
   Heldigvis har vi det begge to fint med at male, men jo..... der er lagt rigtig mange timer i det malearbejde, og der er stadig mange timers arbejde tilbage, men vi kan begynde at se en ende på det :-)

   Slet
 3. Kære Vivi

  Har læst lidt tilbage i dine indlæg og kan forstå at I har fået solgt huset. TILLYKKE!!! Det var jo det jeg sagde ;-)
  Hvor er det bare et super skønt sted I skal bo! Jeg glæder mig så meget til at se hvordan haven bliver til, gennem de næste år. - Jeg er sikker på det bliver en total drømmehave. - Det er jo et helt eventyr vi her kan følge, DEJLIGT! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Ved ikke hvor meget eventyr der er i det her, men fast arbejde til mange år ;-)

   Slet
 4. Åh, så dejligt det er for jer!!!
  Sikke en udsigt I har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en pragtfuld udsigt :-)

   Slet
 5. Hei!
  Du har virkelig stått på denne påsken. Flink har du vært!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har heldigvis fået noget fra hånden.
   Ser frem til sommerferien, hvor jeg forventer, vi kan gå og slappe af og kun lave de ting vi lige har lyst til/eller bare lave ingen, alt afhængig af hvad vi lige føler for den enkelte dag :-)

   Slet
 6. Hej. Jeg kan godt forstå at I var vilde efter at få det sted, sikke en natur I har omkring Jer - med udsigt lige ned til åen. Jeg kan lige forestille mig en diset morgenstund, hvor smukt det må være ved åen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Huset ligger dejligt i et naturskønt område. Som du kan se er der eng og å lige ovre på den anden side af vejen.
   Der er kun omkring 1 km at gå, hvis vi vil i skoven og heden ligger kun 2-3 km væk.
   Vi har naturen inden for rækkevide og alligevel er der kun 5 km ind til byen, så det er ikke laaaaaaaaaangt ude på landet.

   Slet
 7. Det bliver skønt, når I er færdige med at male og kan flytte jeres egne ting derud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig vildt til at flytte og få indrettet huset :-)

   Slet
 8. Hej Vivi - god beslutning af male lofterne hvide også.
  Vi malede vores trælofter hvide sidste påske - det var et kæmpe arbejde, men det bedste vi har gjort her i hjemmet længe. Det har givet et helt andet hus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan selvfølgelig kun give dig ret :-)

   Det bliver superflot med lyse lofter, men det er et stort arbejde.

   Vi har valgt at male med noget, hvor vi stadig kan se træstrukturen igennem, håber de holder sig lyse og pæne i mange år.
   Vi har malet rigtig meget, men det er også lykkes os, at få dæmpet træet i huset meget ned :-)

   Slet
 9. Mon ikke I når at blive færdige :) Som du selv nævnte på et tidspunkt, så er der en del man godt kan gøre når man er rykket ind, men selvfølgelig er det rarest at få lavet inden :0)
  Synes da også baggangen ser dejlig lys ud :)
  Fortsat god arbejdslyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi satser indtil videre på at vi når at blive færdige, ellers tager vi det derfra ;-)

   Slet
 10. Herligt så langt I er nået !! Her i huset er det mig der har stået for al arbejdet vedr. malingen. Var igennem alle vægge 6 gange. Vi havde banket det gl. puds af og så pudsede mureren væggene op igen. Derefter kom jeg finspartel på, sleb ned, forankringsgrunder på, maling med sand i for at give lidt struktur og så 2 x maling. Må nok sige, at da jeg ordnede det sidste rum, var jeg TRÆT AF at male !!!

  En kanon udsigt I har. Dejligt. Vi har kun ca 100 m til skoven, og DET er dejligt.. Lige over vejen, ned ad en grussti og så er den der :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår udemærket du var træt af at male, da du var færdig !! Det må have taget frygtelig lang tid for hvert enkelt rum, når det skulle ordnes helt fra bunden.

   Vores vægge skulle trods alt kun have maling 2 gange.
   Træværket får grunder + 2 gange maling.
   Alle lofterne 1 gang.

   Det lyder til, at du også bor et dejligt sted :-)

   Slet
 11. det er da skønt at i er nået så langt, så mangler i bare at flytte derud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver dejligt at få flyttet alle tingene derud, og ikke mindst få gjort rent efter os her og afleveret nøglerne.
   Derefter skal vi kun koncentrere os om et sted, og kan gå stille og roligt og komme ordentlig på plads :-).

   Slet
 12. Rigtig dejligt sted og kanon beliggendehed I har fået jer der :-) det skal nok holde gejsten oppe til det videre arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det at vi kan se til ende på at passe to steder, betyder at jeg kan se mig igennem, at der skal arbejdes på højtryk, med en masse ting her de næste 1½ måned.

   Slet