21. april 2012

Om 3 uger...............

Om 3 uger står vi midt i flytterodet.
Vi har stadig en del ting, der skal ordnes inden den tid, men mon ikke vi når det meste :-)


Der er nogle små kanter på den side der vender ind mod ruden, som er ret svære at male uden at ramme gummibåndene, men det er en nødvendighed at få dem pæne af hensyn til det færdige resultat.

Jeg har været ude og male lidt i dag. Det blev ikke til helt så meget, som jeg havde håbet på, både fordi jeg ikke havde optimale lysforhold i dag, men også fordi malingen af vinduesrammerne til den franske dør, foregår med tungen lige i munden.


4 stk af disse rammer skal grundes og derefter males to gange.

Gulvmanden er blevet bestilt. Han kommer og måler op og giver tilbud på mandag. Noget tyder på, at vi måske allerede har nyt gulv næste weekend :-)

Inden jeg kørte ude fra huset, var det min plan med en tur op til skovbedet med kamera, men en kraftig regnbyge fik mig på andre tanker, så ingen havebilleder i dag.   

14 kommentarer:

 1. Uha præcisionsarbejde med en pensel... bvadrrr... men det ser godt ud :o)
  Vi har også haft nogle heftige regnbyger i dag, men jeg havde noget jeg skulle være færdig med, så det var på med regntøjet... og så gik det jo alligevel :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hensyntagen til kameraet, at der ikke kom havebilleder i dag. Jeg havde min gode vind- og vandskydende arbejdsjakke på, så jeg kunne sagtens have klaret en tur op til mit skovbed.

   Jeg må dog tilstå, at jeg hader at gå og arbejde udenfor en hel lang dag, når der er dagsregn, men er jo nødt til at gøre det på arbejde, når vejret ikke arter sig efter mit hoved ;-)

   Slet
 2. Det er hårdt at stå og male så foroverbøjet, jeg ville få ondt i ryggen, men det får du forhåbentlig ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ryggen har det helt fint, men jeg har jo heller ikke stået i den stilling hele dagen.

   Slet
 3. Ja din arme ryg, godt du kan holde til det. Men som du siger kan det helt klart betale sig at gøre set er så tydeligt hvis det ikke er gjort ordentligt. Du er en sej quinde og flot bliver det. God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber på, at få den franske dør malet færdig i dag.
   Glæder mig vildt til at få den samlet igen, så vi rigtig kan se resultatet :-)

   Slet
 4. Pu-ha, godt det ikke er mig. Jeg er elendig til at male vinduer. Gamle vinduer og døre er så smukke, men sikke et arbejde. Da jeg skulle male Kagehuset, kan det nok være at jeg næsten fortrød, at jeg havde valgt et hus med så mange sprosser i døre og vinduer :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Giver dig helt ret i, at det ikke er det nemmeste at male, men SKØNT at se på, når arbejdet er klaret :-)

   Slet
 5. Hej. I er altså bare så flittige. I udnytter al den tid I har og det er sikkert givet rigtig godt ud. Lige pludselig er der gået tre uger! Det må være dejligt at se frem til nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi prøver at udnytte tiden så godt som muligt, men fritid er altid en mangelvare her ;-)
   De 3 uger er gået, inden vi får set os om, men dejligt at vi nu kan se til ende på tiden med to huse og haver.

   Slet
 6. Ja, det ligner ikke sjovt arbejde. Men jeg er også enig i, at det er vigtigt, at få det gjort ordentlig, når man skal se på det hele tiden bagefter.
  Det bliver spændende med det nye gulv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så godt, når vi får skiftet de gulve der skal skiftes.
   Glæder mig selvfølgelig til at se resultatet, men når det er klaret, er der også flere ting, vi kan begynde at flytte og få stillet i de rum, hvor de skal være.
   Lige nu bliver alt dynget op midt på stuegulvet og andre steder, hvor de ikke umiddelbart står i vejen.

   Slet
 7. Ih hvor bliver det altså bare godt Vivi. Og det kan ikke betale sig at snyde med det, for det vil da være træls at se på bagefter. Glæder mig til at se det færdige resultat. Det bliver bare SÅ flot... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gæder mig også til at se den franske dør færdigmalet. Det bliver noget helt andet med en lys farve på den, fremfor at den står i råt træ.

   Slet