4. april 2012

Nu får vi travlt indenfor :-)


Det bliver i de her omgivelser, vi kommer til at tilbringe sommeren i år :-) Der vil ikke være det store blomsterflor, men jeg er sikker på, vi kommer til at nyde det alligevel.
Der er tusind ting, jeg gerne vil i gang med i haven, men det meste udenfor må vente et par måneder endnu, men så forventer jeg også, at gå i gang :-)
  

Flere medbragte planter står i indslaget og venter på en blivende plads,  f.eks. pæonen her.


Kærminden har også klaret flytningen, og er kommet i blomst, den skal over i skovbedet til de andre kærminder, jeg slæbte derud sidste weekend - måtte jo lige have lidt flere med ;-)
Jeg brænder vildt efter at komme i gang med den nye have, men nu bliver vi nødt til at koncentrere os om, at få så meget  som muligt af det indenfor færdig, uanset vejret.
Derfor har jeg malet hele dagen, og maling kommer til at stå på programmet resten af påsken.


Der er ved at være styr på overetagen, så nu er jeg gået i gang med grundmaling nede i stuerne.
Uha  - hvor er jeg dog "yndig" i stort, gammelt og sjasket malertøj, og med uglet hår efter 8 timer som penselfører ;-)


H.J. kom ud i huset efter arbejdstid, og det er efterhånden blevet et fast dagligt ritual for ham at tjekke musefælder i udhuset . Indtil videre har han fanget 5 mus derude.
Jow, jow mus hører med til landidylen, men så længe de bliver i udhuset, tager jeg det helt roligt ;-)

19 kommentarer:

 1. Længsel og drømme følges ad og bliver inden længe til virkelighed... du må "leve i nuet" og komme godt igennem male-epoken og siden bli'r du sluppet løs i din nye have:) Ja, man ser aldeles yndig ud i malerhabit, jeg kender det godt :)

  Endnu en gang, god arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hygger mig som end også med at gå og male :-) Det at der er sat en dato på, gør alt mere overskueligt. Det er helt ok at have(meget)travlt i en periode, når man kan se en ende på det.
   Nu kan jeg en tidsramme at planlægge opgaverne ud fra, både her og i det nye, så kører det hele meget bedre for mig :-)

   Slet
 2. Et stort tillykke med at I har fået solgt huset. Det bliver rart for Jer, at I nu kan koncentrere Jer helt om alle de ting, I vil have lavet i det nye hus. Skidt med påklædningen. Det gør ikke noget, at det kan ses, man har været i gang med penslen i så mange timer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det bliver dejligt at vi inden længe i fred og ro, kan gå i gang med det vi gerne vil :-)

   Slet
 3. Ja det er sandelig med at få klargjort alt indenfor, så du kan komme ud til alt det sjove... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu også meget spændende at se, hvordan det indvendige begynder at tage form. Det er nu engang sjovere at indrette sit hjem i rum, der tager sig godt ud :-)

   Slet
 4. Ja selvfølgelig skal I være færdig inde først, så det må påsken gå med. Der er vist ingen, som er smarte, når de maler :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt tyder på, at det kommer til at rykke godt her i påsken, jeg er på nuværende forud i forhold til min planlægning :-)

   Slet
 5. Ja det må give et boost af energi, nu I er klar til at flytte. Det bliver godt for jer.
  God maleferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det giver helt sikkert ekstra energi, at vi nu kan se en ende på det :-)

   Slet
 6. FEDEST. Tillykke med salget. Så skønt !!! Så er der kun et sted at koncentrere sig om nu. Dejligt. Har ikke nået at læse de andre indlæg igennem endnu, blev bare så glad på jeres vegne, at jeg måtte skynde mig at skrive tillykke. Er det så til havemennesker eller ??

  PS. Sådan SKAL man se ud, når man er en hårdtarbejdende kvinde !! ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Køberne ønsker en have der er børnevenlig og let at holde.

   Slet
  2. Vover et forsigtigt JUBII så, for det må da vel betyde, at I kan tage nogle flere planter med så ?? :))

   Slet
 7. Hej Vivi. Jeg havde ikke opdaget dit forrige indlæg, hvor I har fået solgt huset, men tillykke med det. Det må da give en dejlig ro i sindet, at du nu kan koncentrere dig om dit nye sted:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det kommer til at lette hverdagen en del :-)

   Slet
 8. Det er bare med at få overstået alt det kedelige indendørs, for når først varmen kommer, så er det da ikke til at holde ud at gå derinde mens de grønne fingre kribler! Tillykke med hussalget, så lykkedes det endelig ;-) God påske til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Vi har det helt fint med at gå og male, så kedeligt - nej, det er dejligt at gå og lave noget der ser godt ud. Selvfølgelig trækker haven, men den får vi masser af tid til, når vi er kommet lidt på plads :-)

   Slet
 9. Stort tillykke med hushandlen, hvor er det skønt for jer at I endelig kan flytte ud i det nye dejlige hus. Jeg forstår godt at I gør færdigt indendøre og der er jo masser af tid til alt det udendørs selvom jeg også forstår din lyst til at springe ud og gå igang når vejret byder sig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det er vigtigt for mig, at vi når så meget som muligt indendøre inden vi flytter ind. Der bliver mere ro til at gå og hygge udenfor med haven senere, hvis der er styr på huset :-)

   Slet