7. april 2012

Lidt af hvert.

I dag har vi taget den lidt med ro, tror vi trængte til det ;-)
Havde besøg af et hold venner til morgenkaffe ude i huset, så de kunne få set vores nye sted - hyggeligt :-)
I eftermiddag blev det kun til lidt "klatmalen", det rykkede ikke rigtig, så valgte at køre hjem i fornuftig tid, så vi kan få lavet noget "ordentligt" aftensmad :-)


Et kig ud over engen. Lige nede bag træerne løber åen. Det er en pragtfuld udsigt, og der er næsten altid noget fugle eller dyreliv at iagttage, når vi sidder og ser ud over det landskab. Her midt i billedet er det en af de mange fasaner, der opholder sig i området, der går rundt. 


Fasanerne traver også lystigt rundt i haven.


Min veninde havde en græs med til mig fra deres have. Den er midlertidig blevet plantet i en krukke, til jeg finder et godt sted til den :-)

Herunder kommer lidt billeder fra malearbejdet i går.


H.J. legede kravlenisse, som min kusine udtrykte det ;-) 
Det er bestemt ikke alle steder i huset, det er lige let at komme til med penslerne. Han fik dog givet køkkenvæggene første gang maling. Alle vægge får to gange, så vi er helt sikre på, at der ikke er helligdage.


Kom i tanke om, at jeg hellere måtte tage et før billede af den franske dør, da jeg havde fået smurt lidt farve på karmen ;-) 


Ruderne blev afmonteret, så jeg kan komme ind i alle kringekrogene. Det er jo ikke særlig smart, hvis der er synlige brune kanter, når døren står færdig.


Glæder mig meget til at se den dør, når den står færdig, det kommer til at give både stue og køkken et helt nyt look :-)

18 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt at I tager en dag off med ordentlig aftensmad, så meget I ellers knokler på med maling. Det er utroligt hvor meget hvid maling ændrer udtrykket - det bliver superflot:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man når dertil, hvor det ting tager den dobbelte tid af normalen, så tjener det ikke noget at fortsætte, og det var der vi var i dag.

   Lys maling i et lidt mørkt hus gør underværker. Vi har hele tiden været vild med huset, men har også været klar over fra dag et´, at der skulle mange liter maling til, før huset blev, som vi gerne vil have det.

   Slet
 2. Ønsker deg en kjempe fin påskeaften!

  SvarSlet
 3. Ja det bliver da vildt flot med de lyse farver. Glæder mig til at se døren færdig...

  Hmm gad vide om de forrige ejere var farveblinde ?? ;))

  Fortsat god arbejdspåske.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det tror jeg som end ikke. Tror bare de har malet rummene hvide lidt efter lidt, også har de ikke fået købt hvide farver med de samme farvetoner i. Måske har de syntes godt om alt det træ, det er jo en smagssag.

   Slet
 4. I er bare så flittige. Det skal nok blive godt. Det bliver dejligt når du så engang kan begynde rigtig på haven. Der er sikkert arbejde til mange år fremover :-) God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også vildt til at gå i gang med haven, men som du skriver, der er arbejde tl mange år. Der kommer også til at gå lang tid, før det kommer til at syne af noget. Hvis vi får styr på f.eks. 300 m2 have, vil det jo kun være et lille hjørne af den store have ;-)

   Slet
 5. God idé med en fridag, I knokler jo på hele tiden med at male. Gad vide om I kan tåle at se en malepensel i lang tid efter :o) Så hellere en spade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig over, at vi synes, det bliver så pænt med al den maling, men ser bestemt frem til, at det er spaden der skal svinges :-)Det kan vi heldigvis også tage i et tempo, vi selv finder passende :-)

   Slet
 6. Det er altid skønt at vise sit nye hjem frem til gode venner ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil vi selvfølgelig gerne :-))

   Slet
 7. Først stort tillykke med underskrifterne i hus :0)
  Hvor får I bare knoklet igennem - det er utrolig den forandring malerarbejdet gør - og du kan tro jeg sagtens kan huske hvordan det var at smøre litervis af hvid maling på ;0) Men det bliver flot - og døren kommer helt sikkert til lige at give det sidste..
  Jag havde også planlagt en del havearbejde her i påskeferien, meen det var vejrguderne jo som bekendt ikke helt enige i! Tilgengæld får vi jo så lagt det nye gulv - og det skal man vist ikke klage over..
  Rigtig god arbejdslyst til jer
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du kender til det med at male et helt hus. Jeg har fulgt med i jeres projekter. Det blev flot :-)

   Slet
 8. Hej. Det bliver bare så flot og sikke I arbejder. Jeg kan godt forstå, at I tog en fortjent pause! Det bliver spændende at se døren, når den bliver færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. I dag vil jeg male det træværk i baggangen, jeg kan nå, når det er klaret, mangler jeg kun køkkenet, den franske dør og "trappen", samt fodpaneler i de 3 rum, hvor vi skal have lagt nyt gulv.
   H.J mangler at give køkkenvæggene 2. gang, samt vægge og lofter i baggang og badeværelse, så nu begynder vi at kunne se en ende på alt det malen :-)

   Slet
 9. Hvor bliver der flot, Vivi! Det må være så dejligt og tilfredsstillende at gøre sit nye hjem klar til at flytte rigtig ind i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en rar fornemmelse. Det vil være SKØNT, hvis vi når at blive helt færdige inden flytningen :-)

   Slet